Κίσσαβος: Η συγκλονιστική διάσωση τραυματία κυνηγού με Super Puma - Δείτε βίντεο

Κίσσαβος: Η συγκλονιστική διάσωση τραυματία κυνηγού με Super Puma - Δείτε βίντεο

Είχε πάει για κυνήγι μαζί με άλλους χθες Κυριακή, ενώ υπό συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, φέρεται να έχασε την ισορροπία του και να γλίστρησε, πέφτοντας σε χαράδρα

diasosi-kinigos
Το βίντεο της διάσωσης με Super Puma χθες Κυριακή 7 Ιανουαρίου, του 48χρονου κυνηγού από το όρος Κίσσαβος και τη μεταφορά του στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έδωσε στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία.

Ο άνδρας διασώθηκε αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι του.

Δείτε βίντεο από τη διάσωσή του:


Κλείσιμο
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο άτυχος άντρας που αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Ωστόσο, το τραύμα που είχε προκληθεί από μεγάλου διαμετρήματος βολίδα, του προκάλεσε τέτοια βλάβη στον βραχίονα του ενός χεριού, που χρειάστηκε ο ακρωτηριασμός του. Κατά ιατρικές πηγές, η κατάσταση της υγείας του από σήμερα το πρωί της Δευτέρας φαίνεται να σταθεροποιείται.

Ο 48χρονος που κατάγεται από χωριό της Λάρισας, είχε πάει για κυνήγι μαζί με άλλους χθες Κυριακή, ενώ υπό συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, φέρεται να έχασε την ισορροπία του και να γλίστρησε, πέφτοντας σε χαράδρα, ενώ κατά την πτώση, το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε σοβαρά στο χέρι. Το συμβάν έγινε στην περιοχή «Σοκάκι» στον Κίσσαβο.

Μέσω ασυρμάτου ενημέρωσε τους φίλους του πως έχει τις αισθήσεις του, ενώ άμεσα στήθηκε επιχείρηση από την ΕΜΑΚ ενώ ειδικό ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης τον μετέφερε μετά τις 5 το απόγευμα στην 110 Πτέρυγα Μάχης κι από εκεί διακομίσθηκε για το εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στην Ελληνική Αστυνομία: Η επιστροφή Χρυσοχοΐδη

Αγία Παρασκευή: Αποβάλλεται δια παντός από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που έκανε bulling στον 14χρονο

Εξαφάνιση 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στο διαμέρισμα που ζούσαν καταγγέλλει ο σύντροφός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης