Άρης Σοϊλέδης: Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του

Άρης Σοϊλέδης: Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του

Δείτε την ανάρτηση που έκανε με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή

aris_soiledis
Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξεκαθαρίζοντας για τα όσα γράφονται και λέγονται για τον ίδιο και την προσωπική του ζωή.

Έπειτα από τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, ο οποίος έγινε γνωστός στις αρχές Απριλίου, κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν σε βραδινή έξοδο με μια γυναίκα, πυροδοτώντας φήμες που τον ήθελαν να είναι ήδη σε νέα σχέση. Επίσης, ορισμένοι έκαναν λόγο για μια σχέση, η οποία είχε ξεκινήσει όταν η τότε σύντροφός του ήταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή της στο «Survivor».

Ωστόσο, το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης ο Άρης Σοϊλέδης με ανάρτησή του αποφάσισε να διαψεύσει τις εν λόγω εικασίες και να απορρίψει την ύπαρξη μιας παράλληλης σχέσης.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μία εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο, θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων... Ευχαριστώ».

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-05-02_150721


Ειδήσεις σήμερα:

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - «Τα παιδάκια, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο», φώναζε ο οδηγός

Βίντεο: Επικό πρόμο για τη συναυλία των Rammstein στην Αθήνα - Ο Μαζωνάκης τραγουδάει Du Hast

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του Σπερχειού - Η μεγάλη ναυτική τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο τη Μεγάλη Τετάρτη του 1945
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης