Aπόλυτη σιωπή για το θάνατο του 22χρονου

Aπόλυτη σιωπή για το θάνατο του 22χρονου

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε σε κλίμα οδύνης, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ο νεαρός από τα Μάλια που έπεσε νεκρός, τα ξημερώματα,

Aπόλυτη σιωπή για το θάνατο του 22χρονου
Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε σε κλίμα οδύνης, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ο νεαρός από τα Μάλια που έπεσε νεκρός, τα ξημερώματα, κατόπιν συμπλοκής μεταξύ οπαδών, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου ενώ δύο τραυματίες συμπληρώνουν το "παζλ" του παραλογισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως αργά απόψε είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς 13 άτομα που πιθανότατα εμπλέκονται στη θανατηφόρα συμπλοκή και η αστυνομία προσπαθεί να συνδέσει το "παζλ" που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της επίθεσης.

Κλείσιμο
Το χρονικό του μοιραίου περιστατικού

Περίπου 30 άτομα, οπαδοί του Παναθηναϊκού ενισχυμένοι από οπαδούς του Ηροδότου από τη μία, και του ΟΦΗ από την άλλη βρέθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, με τις πληροφορίες να λένε ότι είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο, για να λύσουν τις ποδοσφαιρικές διαφορές τους.

Ήταν όμως ένα ραντεβού ... θανάτου, με αφορμή ένα μικροεπεισόδιο που σημειώθηκε περίπου στις 02.30 στην παραλιακή λεωφόρο, το οποίο κινητοποίησε μέσω κινητών τηλεφώνων και sms, περίπου 30 άτομα από κάθε πλευρά.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης