Η «Roxy» βρήκε εργαστήριο με 247 χασισόδεντρα και δέκα κιλά κάνναβης

Η «Roxy» βρήκε εργαστήριο με 247 χασισόδεντρα και δέκα κιλά κάνναβης

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο δραστών ηλικίας 24 και 28 χρόνων

Serres
Δεν συνάντησε δυσκολίες η σκυλίτσα «Roxy» που κλήθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών να ερευνήσει ένα σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης δυο νεαροί Έλληνες, οι οποίοι θα «έσπρωχναν» σχεδόν δέκα κιλά ναρκωτικών στην παράνομη αγορά.

Το εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών τετράποδο ανακάλυψε στο υπόγειο του σπιτιού σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, στους οποίους οι δράστες είχαν εγκαταστήσει εξοπλισμό με λαμπτήρες, συσκευές εξαερισμού και ρύθμισης της υγρασίας και της θερμοκρασίας, στους οποίους καλλιεργούσαν 247 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,20 μέτρου.
Serres1

Κλείσιμο
Στους ίδιους χώρους, ξετρύπωσε 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους επτά κιλών και 79 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους δυο κιλών και 59 γραμμαρίων, πέντε συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή "σοκολάτας" συνολικού βάρους 480 γραμμαρίων, 21 σφραγισμένες συσκευασίες με σπόρους κάνναβης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο δραστών ηλικίας 24 και 28 χρόνων και, εκτός από τα ευρήματα, κατέσχεσαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, 1.750 ευρώ και ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και τους ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.


Ειδήσεις σήμερα

Δημοσκόπηση GPO: Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από το ΠΑΣΟΚ - Πώς βαθμολογούνται οι υπουργοί

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Έχασαν τη μάχη στα δικαστήρια οι συγγενείς του - Αξίωναν αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ

Βίντεο: Το μεγάλο μυστικό της Πάρνηθας - Τι κρύβει η απαγορευμένη «Area 51» της Ελλάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης