Σπαρτιάτες για τα γκαζάκια στην πολυκατοικία βουλευτή τους: «Εξόφθαλμη προσπάθεια εξόντωσης πατριωτικών ιδεών»

Σπαρτιάτες για τα γκαζάκια στην πολυκατοικία βουλευτή τους: «Εξόφθαλμη προσπάθεια εξόντωσης πατριωτικών ιδεών»

Οι Σπαρτιάτες ζητούν την ομόφωνη καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης από τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Ελληνικής Βουλής

gazakia_spartiates
Για «τρομοκρατικό χτύπημα» κάνουν λογο οι «Σπαρτιάτες» σε ανακοίνωσή τους, για τα γκαζάκια που εξερράγησαν τα ξημερώματα στη εξώπορτα της πολυκατοικίας που διαμένει ο βουλευτης, Γιάννης Δημητροκάλλης.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως γίνεται προσπάθεια εξόντωσης των «πατριωτικών ιδεών» και καταληγούν ζητωντας την ομόφωνη καταδίκη από τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Η ανακοίνωση των Σπαρτιατών:

«Το τρομοκρατικό χτύπημα τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2023 στην είσοδο της οικίας του Βουλευτή Α’ Ανατολικής Αττικής των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Ιωάννη Δημητροκάλλη, εντάσσεται στην εξόφθαλμη προσπάθεια εξόντωσης πατριωτικών ιδεών, που αντιπαλεύουν το υπάρχον σύστημα του αριστερού-«δημοκρατικού» παρακράτους, μέσω της κοινοβουλευτικής στοχοποίησης και της διαπόμπευσης οποιουδήποτε ανθρώπου τολμά να αντιστέκεται στον Εθνομηδενισμό τους.

Οι αρχές του Δικαίου και τα πολιτικά δικαιώματα που κατοχυρώθηκαν συνταγματικά, εφαρμόζονται επιλεκτικά και σύμφωνα με τη διακριτική ευχέρεια του κάθε φασιστοειδούς αριστερού «αλληλέγγυου».

Απαιτούμε την ομόφωνη καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης από τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Ελληνικής Βουλής ίσως σε μια ενδεχόμενη χρονική «ανάπαυλα» από την… κοινή προεργασία τους για το επιχειρούμενο μοίρασμα των εδρών του Πολιτικού Φορέα μας!»


Ειδήσεις σήμερα:

Στο 65% η πληρότητα του διημέρου της 28ης Οκτωβρίου στα καταλύματα της χώρας - Top προορισμός τα Καλάβρυτα

Πιερρακάκης: Δωρεάν φροντιστήριο Γλώσσας και Μαθηματικών μέσω κινητού από το 2024


Το protothema στο κιμπούτς του Κισουφίμ: Η θυσία του πατέρα και το Κοράνι του νεκρού τρομοκράτη της Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης