«Πελάτες» έκαναν 22 κλοπές σε σούπερ μάρκετ στη βόρεια Ελλάδα

«Πελάτες» έκαναν 22 κλοπές σε σούπερ μάρκετ στη βόρεια Ελλάδα

Η σπείρα δρούσε συστηματικά από τον περασμένο Μάιο και διέπραξαν 19 κλοπές και τρεις απόπειρες, αρπάζοντας προϊόντα αξίας άνω των 31.000 ευρώ

market_pass
Δεν είχαν αφήσει περιοχή της βόρειας Ελλάδας που να μην διαπράξουν κλοπές από σούπερ μάρκετ στα οποία έμπαιναν παριστάνοντας τους πελάτες τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι δρούσαν συστηματικά από τον περασμένο Μάιο και διέπραξαν 19 κλοπές και τρεις απόπειρες, αρπάζοντας προϊόντα αξίας άνω των 31.000 ευρώ.

Η δράση της τριμελούς σπείρας εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Έδεσσας, από την οποία προέκυψε ότι διέπραξαν δέκα κλοπές και δυο απόπειρες κλοπής σε σούπερ μάρκετ στην Θεσσαλονίκη, τρεις στην Ημαθία, δυο στην Κοζάνη και από μια σε Δράμα, Καβάλα και Σέρρες και μια απόπειρα κλοπής στην Πέλλα. Ενδιάμεσα, τον Σεπτέμβριο, ξάφρισαν και έξι κινητά τηλέφωνα από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Ημαθία.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαλευκανθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές, ενώ σε βάρος των τριών αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στις αρμόδιες κατά τόπους εισαγγελικές αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ειρήνη μου, ξύπνα!» - Ο σύντροφος της 24χρονης περιγράφει τη στιγμή που τη βρήκε νεκρή στο μπάνιο


Σε τρεις εβδομάδες 29 δημοσιογράφοι έχουν χάσει τη ζωή τους στον πόλεμο Χαμάς - Ισραήλ


Αργύρης Παπαργυρόπουλος για τον πλειστηριασμό της βίλας του: «Δυστυχώς ήταν μεγάλο το βάρος, δεν άντεξα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης