Δύσκολες ώρες περνάει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δύο μέρες μετά την απόφαση να χάσει σε πλειστηριασμό το σπίτι του. Ο επιχειρηματίας μίλησε για την υπόθεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha χθες βράδυ,
Ο ίδιος παραδέχθηκε: «Εκεί που είχα ένα ολόκληρο δυναμικό από συνεργάτες, 300 – 400 άτομα ανθρώπους στις επιχειρήσεις μου ήρθαν και γονάτισαν με το μνημόνιο οι επιχειρήσεις αυτές. Αναγκάστηκα να πάρω κάποια χρήματα από την τράπεζα και δυστυχώς ήταν πολύ το βάρος και δεν άντεξα. Έκανα δυο φορές συμβιβασμό και στο ΕΦΚΑ και στο δημόσιο. Δεν άντεξα όμως. Πλήρωσα, έκανα ρύθμιση και την έχασα την ρύθμιση. Μαζί με εμάς ήταν κατασκευαστές και εργοστάσια που έφερναν διάφορα είδη από έξω. Έχω φίλο, ο οποίος είναι μεγάλος κατασκευαστής και δουλεύει τώρα νυχτοφύλακας».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.