Σταμάτησαν τον καυγά και τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς στην Άρτα

Σταμάτησαν τον καυγά και τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς στην Άρτα

Συνελήφθησαν δύο Ρομά κατηγορούμενοι για σωματικές βλάβες, βία κατά υπαλλήλων, απειλή, εξύβριση και επικίνδυνη οδήγηση

peripoliko_nyxta_xr
Μπορεί να «σκοτώνονταν» μεταξύ τους τα μέλη μιας ομάδας Ρομά που διαπληκτίστηκαν μέσα σε ένα νυχτερινό κατάστημα σε περιοχή της Άρτας, όμως όταν είδαν να φτάνουν αστυνομικοί παραμέρισαν τις διαφορές τους και τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τρεις από αυτούς!

Ο καυγάς ξέσπασε για άγνωστη αιτία μέσα στο κατάστημα και σύντομα μεταφέρθηκε στον εξωτερικό χώρο, όπου οι Ρομά ήρθαν στα χέρια και συνεπλάκησαν. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος ειδοποίησαν την Αστυνομία που έφτασε αμέσως στο σημείο, όμως οι συμπλεκόμενοι άφησαν πίσω όσα τους χώριζαν και όρμησαν κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά.

Οι περισσότεροι από όσους συμμετείχαν στην συμπλοκή τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, όμως οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 28χρονο και έναν 29χρονο οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν με απότομους ελιγμούς του οχήματός τους. Οι δυο Ρομά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για σωματικές βλάβες, βία κατά υπαλλήλων, απειλή, εξύβριση και επικίνδυνη οδήγηση.




Ειδήσεις σήμερα:

Αρνούμαι να αφήσω τη Χαμάς και τον Πούτιν να νικήσουν, λέει ο Μπάιντεν - Στηρίζει το Ισραήλ με 14 δισ. δολάρια

«Ανέβηκε στο ψαλτήρι, γονάτισε και άρχισε να φωνάζει Allahu Akbar» - Η μαρτυρία του νεωκόρου για τον Σύρο στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα

«Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και για αγόρι» - Τα υπονοούμενα της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης