Αυτές οι αντλίες θερμότητας αλλάζουν τη ζωή μας

Αυτές οι αντλίες θερμότητας αλλάζουν τη ζωή μας

Υψηλές αποδόσεις και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι από την AUX, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές κλιματιστικών στον κόσμο.

westnet_adlies


Sponsored content

Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες για εξοικονόμηση ενέργειας καθιστούν απαραίτητη την στροφή σε περισσότερο βιώσιμες λύσεις που αξιοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική κάλυψη των καθημερινών αναγκών θέρμανσης και ψύξης με ταυτόχρονη μείωση του ενεργειακού κόστους. Αναμφίβολα, οι αντλίες θερμότητας αποτελούν μία από τις πλέον ενεργειακά αποδοτικές λύσεις για τις ανάγκες του σπιτιού μας, απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο σε όλα τα ζητούμενα του σύγχρονου καταναλωτή.

Η AUX, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές κλιματιστικών στον κόσμο, έρχεται να δώσει την ιδανική λύση για την ψύξη και θέρμανση του χώρου μας καθώς και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, μέσα από την τεχνολογία αιχμής των αντλιών θερμότητας AUX A.I. Therma. Σχεδιασμένη με τις καλύτερες προδιαγραφές και τα ασφαλέστερα πρότυπα ποιότητας, η αντλία θερμότητας της AUX εγγυάται υψηλό βαθμό απόδοσης προσφέροντας τον οικονομικότερο τρόπο θέρμανσης σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη λύση.

Όλα τα οφέλη σε μια αντλία θερμότητας
Οι αντλίες θερμότητας AUX A.I. Therma καλύπτουν κάθε ανάγκη του χώρου σε ψύξη και θέρμανση καθώς και για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, αφού μπορούν να συνδεθούν με καλοριφέρ, ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό με fan coils. Με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν, εξασφαλίζουν απρόσκοπτη λειτουργία ακόμα και σε δυσχερείς συνθήκες:

Υψηλή Απόδοση Συμπιεστή: Ο ειδικός σχεδιασμός τους σε συνδυασμό με τους τελευταίας γενιάς συμπιεστές προσδίδουν στο σύστημα αυξημένη αξιοπιστία και υψηλές αποδόσεις.
Λειτουργία Ταχύτερης Εξόδου Ζεστού Νερού Χρήσης: Φέρουν αναμονή για έλεγχο συμπληρωματικής αντλίας νερού, ώστε το ζεστό νερό που είναι αποθηκευμένο στο δοχείο να φτάνει πιο γρήγορα στις πηγές χρήσης (ντουζιέρα, βρύσες), εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας την σπατάλη πολύτιμων πόρων νερού.
Ζώνη Θέρμανσης: Η εξωτερική μονάδα συμπεριλαμβάνει ζώνη θέρμανσης επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα καλύτερη απόδοση και τη μέγιστη προστασία της μονάδας.

Επιπλέον, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αντλίες θερμότητας της AUX εντάσσονται στις ανώτερες κατηγορίες του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021».

westnet

Εξατομικευμένες λύσεις αποκλειστικά από τη Westnet
Οι αντλίες θερμότητας της AUX διατίθενται στην ελληνική αγορά σε δύο τύπους, split και monoblock, μέσα από το εξειδικευμένο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών της Westnet, που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AUX στην Ελλάδα. Ως ένας Value-Added Partner, η Westnet προσφέρει στους συνεργάτες της τις πλέον αξιόπιστες λύσεις μέσα από μια ολιστική προσέγγιση, ανταποκρινόμενη με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης και έργου: από την υποστήριξη και συμβουλευτική κατά τη μελέτη και εγκατάσταση έως την άριστη τεχνική υποστήριξη και τη συνεχή παροχή τεχνογνωσίας σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πελάτη. 

Επενδύοντας σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας
Για περισσότερα από 35 χρόνια, η AUX, μέλος του AUX Group, δίνει προτεραιότητα στην τεχνολογική καινοτομία και είναι αφοσιωμένη στο να δημιουργεί αξιόπιστα και υψηλής τεχνολογίας προϊόντα, εμπνέοντας σιγουριά τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους καταναλωτές που θα επενδύσουν στο brand της. Με εστίαση στην ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής για τα προϊόντα της, σήμερα η AUX διαθέτει 11 υπερσύγχρονα εργοστάσια παραγωγής σε Κίνα, Βραζιλία, Ινδονησία, Πολωνία και Ταϊλάνδη και 6 κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Αντλίες Θερμότητας της AUX, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξειδικευμένη ομάδα Μηχανικών της Westnet: aux@mywestnet.com +30 211 300 2199

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης