Κακοκαιρία Daniel - Βόλος: Βίντεο με τις απόκοσμες εικόνες καταστροφής

Κακοκαιρία Daniel - Βόλος: Βίντεο με τις απόκοσμες εικόνες καταστροφής

Πνίγονται» Βόλος, Λάρισα και Σκιάθος - Ένας νεκρός, αναζητείται 42χρονος - Χείμαρρος «έκοψε» το χωριό Χόρτο στα δύο, τα ορμητικά νερά παρέσυραν αυτοκίνητα -

volos-kakokairia-1
Απίστευτες είναι οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από τη νεροποντή που προκάλεσε στο Βόλο η κακοκαιρία Daniel. Οι σφοδρές βροχοπτώσεις δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην πόλη ενώ οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, ο όγκος του νερού που συγκεντρώθηκε ήταν τόσο μεγαλος που ολόκληρα αυτοκίνητα βρέθηκαν κάτω από τα νερά

⚠️ Τριτοκοσμικές εικόνες στον Βόλο ❗️Εικόνα πίσω από το μουσείο Τσαλαπατά

Posted by Forecast Weather Greece on Tuesday, September 5, 2023

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στα social media, κόβουν την ανάσα. Το λιμάνι του Βόλου που καλύφθηκε από νερά μέσα σε λίγα λεπτά, τον δρόμο να ανοίγει και να «καταπίνει» ένα τουριστικό λεωφορείο, το πάρκινγκ της Μακρυνίτσας που έχει γίνει καταρράκτης, η θάλασσα λάσπης στο λιμάνι του Βόλου και η πεζογέφυρα που καταρρέει κάτω από το βάρος των ορμητικών νερών.

Η εικόνες του πριν και του μετά στον Βόλο κυριλεκτικά κόβουν την ανάσα:


Αυτοκίνητα παρασύρονται στην θάλασσα και κάδοι σκουπιδιών με μεγάλη ταχύτητα να τους παίρνει το ρέμα σε άλλοτε πολυσύχναστους δρόμους.

Δείτε τα βίντεο:














Εικόνες από το χωριό Χόρτο, το παραθαλάσσιο χωριό του Παγασητικού σε απόσταση 46 χλμ. από τον Βόλο που είναι γνωστό ως παραθεριστικό κέντρο, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές με μικρά παιδιά, δείχνουν τα ορμητικά νερά να έχουν παρασύρει ό,τι βρίσκουν στο διάβα τους, ακόμη και αυτοκίνητα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το χωριό Χόρτο:

Συγκλονιστικό βίντεο από τον οικισμό Χόρτο


Αδιανόητες εικόνες καταγράφουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στο Βόλο. Η περιοχή έχει στην κυριολεξία «βομβαρδιστεί» από την επέλαση της κακοκαιρίας και οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες. Οι κάτοικοι είδαν καταστήματα να πλημμυρίζουν και αυτοκίνητα να παρασύρονται στην θάλασσα, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μια γέφυρα παρασύρεται και  καταστρέφεται από τα ορμητικά νερά.

Δείτε βίντεο

Posted by Kostas Exadaktylos on Tuesday, September 5, 2023


Απομακρύνουν πολίτες από παραθαλάσσιες περιοχές στη Λάρισα  - Ποτάμια οι δρόμοι 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η επέλαση της  κακοκαιρίας Daniel με τις έντονες βροχοπτώσεις και τους ανέμους να πλήττουν και το νομό Λάρισας. Στην περιοχή η κατάσταση δυσκολεύει ώρα με την ώρα, με δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια, πτώσεις δέντρων, ενώ - σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες - απομακρύνονται κάτοικοι και παραθεριστές από πλημμυρισμένα σπίτια από παραθαλάσσια χωριά της Λάρισας. 

Σε αρκετές περιοχές περιφερειακά της πόλης υπάρχει διακοπή της ηλεκτροδότησης, όπως και σε αρκετά χωριά του νομού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.

Πλημμυρισμένος ο δρόμος από την Καρδίτσης στη Λάρισα προς το ΠΓΝΛ



Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Daniel: Νέο 112 για Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα - «Περιορίστε τις μετακινήσεις»

Συγκλονιστικά βίντεο από την κακοκαιρία σε Βόλο, Λάρισα, Σκιάθο - Ένας νεκρός, αναζητείται 34χρονος


Ανοίγουν Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια στις 11 Σεπτεμβρίου - Τι προβλέπεται για την πρώτη μέρα έναρξης και τις απουσίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης