Ίλιον: Έβγαλαν μαχαίρι σε 17χρονο για να του κλέψουν το κινητό - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Ίλιον: Έβγαλαν μαχαίρι σε 17χρονο για να του κλέψουν το κινητό - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Οι δυο επιβαίνοντες στο όχημα ορμούν καταπάνω του και πριν προλάβει να αντιδράσει βγάζουν μαχαίρι και τον απειλούν να τους παραδώσει το κινητό του

ilion-listeia
Σκηνές βγαλμένες από τις φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο, κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος στο Ίλιον, αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιεύει το protothema.gr ο οδηγός ενός αυτοκινήτου πατάει απότομα το φρένο και σταματά το όχημα του. Μέσα απ αυτό πετάγονται δυο νεαροί άντρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου και ο συνοδηγός. Στο απέναντι πεζοδρόμιο ένας άλλος νεαρός ηλικίας 17 ετών τους παρατηρεί με αποσβολωμένο βλέμμα.

Οι δυο επιβαίνοντες στο όχημα ορμούν καταπάνω του και πριν προλάβει να αντιδράσει βγάζουν μαχαίρι και τον απειλούν να τους παραδώσει το κινητό του. Ο ανήλικος, φανερά τρομοκρατημένος δεν αντιστέκεται.

«Τον έναν εκ των δύο τον έχει ξαναδεί στο Ίλιον» λέει γείτονας του θυματος στο Protothema.gr. Οι δυο ληστές τον τραμπουκίζουν και του αρπάζουν το κινητό τηλέφωνο. Μπαίνουν στο αυτοκίνητο τους και εξαφανίζονται.

Δείτε το βίντεο ντουκομέντο:

17χρονος πέφτει θύμα ληστείας υπό απειλή μαχαιριού έξω από το σπίτι του


Ο νεαρός επιστρέφει στο σπίτι του και ενημερώνει την οικογένεια του για το περιστατικό. «Μας έχει σοκάρει το ποσο απλά έγιναν όλα και τόσο γρήγορα σε μια ήρεμη γειτονιά υπό το φως του ήλιο. Δεν είχε καν νυχτώσει» λέει ένας άλλος γείτονας.

«Πως θα π προστατέψουμε τα παιδια μας από αυτά τα παραβατικά στοιχεία που έχουν γίνει τρόμος και φόβος στην περιοχή;» διερωτάται. Οι δυο δράστες συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και συνεχίζουν ανενόχλητοι την παραβατική τους δράση.

Κλείσιμο
«Μα για ενα κινητό τηλέφωνο να βγάλουν μαχαίρι;» λέει ενοικος της διπλανής πολυκατοικίας. «Σήμερα το κινητό, αύριο ποιος ξέρει τι. Από τη στιγμή που έχουν τέτοιο θράσος το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το επαναλάβουν», απαντά ένας άλλος γείτονας.


Ειδήσεις σήμερα

Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στην Πανόρμου - Τραυματίστηκαν δύο νεαρά άτομα

«Ώρα Κασσελάκη» στον ΣΥΡΙΖΑ: Όλη η διαδρομή από τις ΗΠΑ στην Κουμουνδούρου

Τραγικό τροχαίο στη Βούλα - «Σμπαράλια» το αυτοκίνητο με το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο 20χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης