Σκιάθος: «Τσάκωσαν» αλλοδαπό διακινητή ναρκωτικών με όπλο

Σκιάθος: «Τσάκωσαν» αλλοδαπό διακινητή ναρκωτικών με όπλο

Έγινε και έρευνα στο σπίτι του

skiathos1_2
Με έφοδο που έγινε στο πλαίσιο της αξιοποίησης στοιχείων από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/8) έξω από το σπίτι του σε περιοχή της Σκιάθου ένας αλλοδαπός, πάνω στον οποίο κατασχέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,7 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, βρέθηκαν άλλη μια συσκευασία με κάνναβη βάρους 3,3 γραμμαρίων, ένας θρυμματοποιητής κάνναβης, μια ζυγαριά, ένα αεροβόλο πιστόλι και ένα πλαστικό κουτί μέσα στο οποίο υπήρχαν πλήθος μεταλλικά σφαιρίδια. Ο αλλοδαπός συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

skiathos1


Διακινούσαν χασίς οπλισμένοι

Κλείσιμο
Έχοντας μαζί τους ο καθένας από μια ματσέτα με λάμα μήκους 45 εκατοστών διακινούσαν ναρκωτικά δυο Έλληνες ηλικίας 40 και 41 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.!

Εκτός από τα μαχαίρια, κατασχέθηκαν στην κατοχή τους ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» συνολικού βάρους 131,2 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 17 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι. Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Φιλαδέλφεια - Στη φυλακή και οι 105 κατηγορούμενοι χούλιγκαν για τη δολοφονία του Μιχάλη

Ιταλία: Άγρια δολοφονία 21χρονης - Ο Τούρκος πρώην της φέρεται να τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Οι Bulgari στην Παραμυθιά: Η επίσκεψη της οικογένειας εκεί που ξεκίνησαν όλα - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης