Στο λεβιέ των ταχυτήτων έκρυβαν κοκαΐνη, κάνναβη και χασισέλαιο

Στο λεβιέ των ταχυτήτων έκρυβαν κοκαΐνη, κάνναβη και χασισέλαιο

Συνελήφθη ένα ζευγάρι Ελλήνων

chalki12
Ολόκληρο... σούπερ μάρκετ ναρκωτικών κρυβόταν κάτω από τον λεβιέ ταχυτήτων του οχήματος στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Ελλήνων, όπως αποκαλύφθηκε όταν το έκαναν «φύλλο και φτερό» οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου που το ακινητοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε μια περιοχή της Χαλκιδικής!

Κατά την διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε η κρύπτη στην οποία βρέθηκαν επτά «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 21,1 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 35,8 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή "σοκολάτας" βάρους 11,2 γραμμαρίων και ένα πλαστικό κουτί με χασισέλαιο βάρους 14,4 γραμμαρίων. Ακόμη, κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,3 γραμμαρίων στην κατοχή της γυναίκας που επέβαινε στο όχημα, η οποία συνελήφθη μαζί με τον οδηγό.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του άνδρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν κρυμμένες δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 312,8 γραμμαρίων, άλλες δυο συσκευασίες με κρυσταλλική αμφεταμίνη MDMA βάρους 2,7 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 1,4 γραμμαρίου, 40 ναρκωτικά χάπια και μια ζυγαριά.

Το όχημα του δράστη κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, όπως και 440 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος στο «άγριο βουνό» Κ2: Μπορούσε να σωθεί ο αχθοφόρος που «περνούσαν από πάνω του» οι ορειβάτες;

Στην Ευελπίδων ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή: «Ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Εξαπλώνεται με γρήγορο ρυθμό η «Eris» - Προβληματίζει τους επιστήμονες ο Σεπτέμβριος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης