Άδωνις Γεωργιάδης: Ξεκίνησε συζήτηση για τα εργασιακά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με καρκίνο

Άδωνις Γεωργιάδης: Ξεκίνησε συζήτηση για τα εργασιακά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με καρκίνο

Ο υπουργός Εργασίας συναντήθηκε με εκπροσώπους της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου – Θα συσταθεί ομάδα εργασίας

adonis_georgiadis_ergazomenoimekarkino
Τα εργασιακά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με καρκίνο συζήτησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης με εκπροσώπους της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν, η έρευνα που ετοιμάζει η ΕΛΛΟΚ και αφορά τα εργασιακά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με καρκίνο.

Οι ασφαλιστικές ανισότητες των ογκολογικών ασθενών και η σπουδαιότητα της διατήρησης της επαγγελματικής δραστηριότητας των ασθενών.

Η επανένταξη στην αγορά εργασίας μετά από τη νόσο, η ανάγκη επανακατάρτισης των ασθενών και άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι όταν νοσήσουν.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ Πίστη Κρυσταλλίδου και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Βασίλης Παπαχρήστος, ο πρόεδρος της ΕΛΛΟΚ Γιώργος Καπετανάκης, η Αντιπρόεδρος Παρασκευή Μιχαλοπούλου καθώς επίσης και η Νομική Σύμβουλος της ομοσπονδίας Μαρούσα Πρωτοπαπαδάκη,

Τα επόμενα βήματα θα γίνουν μέσα στον Αύγουστο με τη σύσταση ομάδας εργασίας, που θα ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα τόσο σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα εργασιακά θέματα των ασθενών με καρκίνο .




Ειδήσεις σήμερα:


Οι νέες κατηγορίες κατά του Τραμπ που «πυροδότησε με ψέματα την εισβολή στο Καπιτώλιο» - Τι ποινές αντιμετωπίζει

Η έκρηξη στην 111 ΠΜ στη Νέα Αγχίαλο προκάλεσε σεισμό, λέει το Εθνικό Αστεροσκοπείο

Ζήσαμε τον θερμότερο Ιούλιο της τελευταίας 14ετίας στην κεντρική και νότια Ελλάδα - Τα στοιχεία για την Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης