Γνώση, εμπειρία, αξιοπιστία και ηγετική θέση στη διαχείριση πολυτελών ακινήτων

Γνώση, εμπειρία, αξιοπιστία και ηγετική θέση στη διαχείριση πολυτελών ακινήτων

Αυτές είναι οι αρετές που φέρνουν όλο και περισσότερους υποψήφιους αγοραστές στο κατώφλι της BARNES Greece, του διεθνούς γραφείου real estate με ιστορία μεγαλύτερη των 20 χρόνων και με παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες και 60 πόλεις του κόσμου.

_DSC2410-HDR-Edit

Sponsored Content


Στην Ελλάδα η BARNES Greece δραστηριοποιείται από το 2017, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και επιδιώκοντας συνεχώς το καλύτερο για τους πελάτες της. ∆ιαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας στους πελάτες που την εμπιστεύονται ασφάλεια, εχεμύθεια και ασύγκριτη ποιότητα.Με την πλούσια γκάμα των πολυτελών ακινήτων που διαχειρίζεται σε όλη την Ελλάδα και σε συνδυασμό µε τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει, η BARNES Greece ανταγωνίζεται επάξια τα διεθνή γραφεία του Ομίλου που βρίσκονται σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Ασία, ακόμη και στην Καραϊβική. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της BARNES Greece απέναντι στους ανταγωνιστές της είναι ότι πρόκειται για µια αμιγώς real estate εταιρεία, με εξειδικευµένα, έμπειρα και πλήρως καταρτισµένα στελέχη στον εν λόγω τομέα. Αυτό άλλωστε συµβαίνει και σε όλο το δίκτυο της BARNES ανά τον κόσμο, καθώς όλα τα γραφεία της ανήκουν και έχουν στο δυναµικό τους πρόσωπα µε µεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στο real estate. 

1_2

 

Επιπρόσθετα, αποτελώντας µέλος ενός πολυεθνικού δικτύου, είναι άριστοι γνώστες όλων των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων στην αγορά ακινήτων διεθνώς, καθώς υπάρχει πολύ στενή συνεργασία µε όλα τα γραφεία της BARNES International. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα στην BARNES Greece να προσφέρει στον πελάτη εκτός από ιδιαίτερα και ποιοτικά ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, άμεση πρόσβαση στη διεθνή αγορά και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε ενδιαφερόμενο, είτε επιθυμεί την αγορά κάποιου ακινήτου για ιδιοκατοίκηση είτε την επένδυση. 

2_3

Παράλληλα, προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που διευκολύνει και επιταχύνει τις αγοραπωλησίες. Όσον αφορά στην αγορά ακινήτου συνεργάζεται µε εξειδικευµένες οµάδες δικηγόρων, συµβολαιογράφων, οικονοµολόγων και τραπεζικών, παρέχοντας στους πελάτες της την απαραίτητη γνώση που χρειάζονται για μια τόσο σηµαντική επένδυση. Οι υπηρεσίες της, όµως, δεν σταµατούν εκεί, καθώς έχει τη δυνατότητα μέσω του δικτύου εξωτερικών συνεργατών της να παρέχει συµβουλές και σε τεχνικά θέματα, καθώς συνεργάζεται µε πολιτικούς µηχανικούς, αρχιτέκτονες και interior designers, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Logo_Barnes_Greece_2

Με μια πελατοκεντρική φιλοσοφία που συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο «Ασφάλεια - Εχεμύθεια - Υψηλή ποιότητα», η ομάδα της BARNES Greece εργάζεται πιστά και µε ιδιαίτερη προσήλωση και εξυπηρετεί κάθε πελάτη μοναδικά, προσωποιημένα και εστιασμένα στις ανάγκες του, από την αρχή µέχρι την ολοκλήρωση της συνεργασίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης