Χίος: Έστησε εργαστήριο για παραγωγή υδροπονικής κάνναβης

Χίος: Έστησε εργαστήριο για παραγωγή υδροπονικής κάνναβης

Στο αυτοσχέδιο εργαστήριο ο δράστης καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 11, 22 και 25 εκατοστών

Xios-ydroponiki-kannabi
Χειροπέδες πέρασαν σε έναν 33χρονο Έλληνα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού, που τον εντόπισαν στην αποθήκη εταιρείας ταχυμεταφορών όπου εργαζόταν στην Χίο, μετά από έρευνα που έκαναν το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι του, όπου βρήκαν εξοπλισμό για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.

Στο αυτοσχέδιο εργαστήριο ο δράστης καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 11, 22 και 25 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και ένα μπουκαλάκι με μεθαδόνη βάρους 37,4 γραμμαρίων, τρεις τρίφτες και μία ζυγαριά ακρίβειας. Ο 33χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ερευνάται αν σκόπευε να διακινήσει την παραγωγή της κάνναβης.

Μετανάστης διακινούσε ναρκωτικά χάπια σε δομή

Όχι ένα και δυο, αλλά 170 ναρκωτικά χάπια βρέθηκαν στην κατοχή ενός αλλοδαπού που φιλοξενείται στην δομή διαμονής μεταναστών στην περιοχή Μαυροβούνι της Μυτιλήνης, κατά την διάρκεια ελέγχου που έγινε από συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών διενεργεί προανάκριση.


Ξεπέρασαν τους 15.000 οι νεκροί από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία - Βέλη κατά Ερντογάν

Εκτός φυλακής ο Πέτρος Φιλιππίδης παρά την καταδίκη σε 8 χρόνια κάθειρξη

Survivor All Star: Νίκησαν οι Κόκκινοι, πήρε μήνυμα από την Καρολίνα ο Μάριος - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης