Απίστευτο κι όμως αληθινό: 5 μεγάλοι νικητές ΤΖΟΚΕΡ τον Ιανουάριο

Απίστευτο κι όμως αληθινό: 5 μεγάλοι νικητές ΤΖΟΚΕΡ τον Ιανουάριο

Κέρδισαν συνολικά περισσότερα από 9 εκατ. ευρώ

opap-1
Με ένα απίστευτο σερί ανάδειξης πέντε μεγάλων νικητών μέσα στον Ιανουάριο ξεκίνησε το 2023 για το ΤΖΟΚΕΡ. Μέσα σε μόλις ένα μήνα, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει μοιράσει συνολικά 9.111.098 ευρώ, στους νικητές της πρώτης κατηγορίας από όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, το γεγονός ότι βρέθηκαν πέντε υπερτυχεροί σε διάστημα λιγότερο των 30 ημερών αποτελεί ρεκόρ, καθώς πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό νικητών μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Οι τέσσερις από τους πέντε μεγάλους νικητές του Ιανουαρίου έπαιξαν ΤΖΟΚΕΡ σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Ρόδο και Λάρισα, ενώ ο πέμπτος τυχερός δοκίμασε την τύχη του διαδικτυακά.

Ποδαρικό στη Θεσσαλονίκη

Η αρχή έγινε στις 10 Ιανουαρίου, όταν ένας τυχερός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ στη Θεσσαλονίκη κέρδισε το ποσό των 6.156.959 ευρώ μετά από 12 συνεχόμενα τζακ ποτ. Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το δελτίο του, αξίας μόλις 3 ευρώ, στο κατάστημα ΟΠΑΠ επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας 227. «Το νέο έτος άλλαξε τη ζωή ενός συμπολίτη μας και έφερε ένα πλατύ χαμόγελο στα δικά μας πρόσωπα. Το τυχερό δελτίο είχε συμπληρωμένες έξι στήλες με προσωπικές επιλογές αριθμών και κόστισε 3 ευρώ», τονίζει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ κ. Δημήτρης Παπατάσος.
opap-2
Δημήτρης Παπατάσος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Θέμα συζήτησης ο νικητής του ΤΖΟΚΕΡ στην Καρδίτσα

Κλείσιμο
Μόλις μια εβδομάδα αργότερα, στις 17 Ιανουαρίου, ακολούθησε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία με έναν παίκτη στην Καρδίτσα να κερδίζει 900.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ. Το τυχερό δελτίο, αξίας 40 ευρώ, κατατέθηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 61. Η ιδιοκτήτρια του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ κα Ελισάβετ Ντέλλα, υπογραμμίζει πως «ολόκληρη η πόλη δεν έχει σταματήσει ακόμα να συζητά για αυτό το ευτυχές γεγονός και νομίζω πως θα συνεχίσει να το μνημονεύει για πολύ καιρό ακόμα».
opap-3
Το κατάστημα ΟΠΑΠ της Ελισάβετ Ντέλλα στην Καρδίτσα

Ροδίτης ο τρίτος τυχερός

Το τυχερό σερί συνεχίστηκε και στην επόμενη κλήρωση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, στις 19 Ιανουαρίου, ένας τυχερός στη Ρόδο κέρδισε 600.000 ευρώ χάρη στις προσωπικές επιλογές αριθμών που τον δικαίωσαν. Ο μεγάλος νικητής είχε επισκεφθεί το κατάστημα ΟΠΑΠ του κου Μερκούρη Θεοδοσίου, που βρίσκεται στην οδό Κλαύδιου Πέπερ 145. «Το τυχερό δελτίο ΤΖΟΚΕΡ κόστισε 20 ευρώ και κέρδισε 600.000 ευρώ. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινάς μια νέα χρονιά, από το να βλέπεις ξαφνικά τόσα χρήματα στον λογαριασμό σου», σημειώνει ο κος Θεοδοσίου.
opap-4
Μερκούρης Θεοδοσίου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Ρόδο

Τύχη και στη Λάρισα

Τη σκυτάλη των συνεχόμενων επιτυχιών πήρε η Λάρισα, με τον τρίτο παίκτη, μέσα σε μία εβδομάδα, να αναδεικνύεται νικητής στην πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ. Στις 22 Ιανουαρίου, ένας ακόμα τυχερός κέρδισε το ποσό των 600.000 ευρώ, με μόλις 3 ευρώ. «Είχα προαίσθημα ότι κάποια στιγμή θα έρθει μια μεγάλη επιτυχία για το κατάστημα μας, καθώς στο παρελθόν δύο από τους πελάτες μας είχαν κερδίσει σημαντικά ποσά στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού», αναφέρει ο κ. Γιάννης Φωτιάδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό 23ης Οκτωβρίου 53, όπου κατατέθηκε το νικηφόρο δελτίο.
opap-5
Γιάννης Φωτιάδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Λάρισα

Λίγα κλικ ήταν αρκετά για το μεγάλο έπαθλο

Το απίστευτο σερί των πέντε μεγάλων νικητών ΤΖΟΚΕΡ μέσα στον Ιανουάριο ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, με έναν τυχερό παίκτη να κερδίζει το ποσό των 854.136,74 ευρώ. Ο υπερτυχερός έλαβε μέρος στην κλήρωση μέσω του διαδικτύου, συμπληρώνοντας 6 στήλες με αριθμούς της επιλογής του. Το δελτίο του κόστισε μόλις 3 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης