Έπιασαν παράγοντα που οργάνωνε χουλιγκανισμούς

Έπιασαν παράγοντα που οργάνωνε χουλιγκανισμούς

Στα γραφεία μιας ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων ήταν το κέντρο αποφάσεων που έδινε εντολές και προμήθευε με απαγορευμένα βεγγαλικά και κροτίδες τους χούλιγκαν της περιοχής

Έπιασαν παράγοντα που οργάνωνε χουλιγκανισμούς
Στα γραφεία μιας ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων ήταν το κέντρο αποφάσεων που έδινε εντολές και προμήθευε με απαγορευμένα βεγγαλικά και κροτίδες τους χούλιγκαν της περιοχής! Μάλιστα, αυτός που έδινε τις εντολές, φαίνεται πως ήταν ο 29χρονος υπεύθυνος λειτουργίας των γραφείων της ομάδας!

Το διοικητικό στέλεχος της ομάδας βρέθηκε -άγνωστο γιατί- στο στόχαστρο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν διακριτικά. Όταν έκριναν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, έκαναν έφοδο, τον συνέλαβαν και βρήκαν πάνω του ένα οπλισμένο πιστόλι- στυλό για την εκτόξευση φωτοβολίδων, με ενσωματωμένο ένα γεμάτο αβολίδωτο καψύλλιο και ένα πυροτέχνημα!

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 29χρονου, όπου βρέθηκαν ένα σωληνάριο μες πυρίτιδα, ένα κομμάτι βραδύκαυστο φυτίλι μήκους 50 εκατοστών, δύο σωληνάρια κόλλας, μία κροτίδα, 131 αβολίδωτα καψύλλια, 12 μεταλλικές χοάνες μέσα στις οποίες υπήρχαν ενσωματωμένα 12 αβολίδωτα καψύλλια και 12 πυροτεχνήματα, 25 κενές μεταλλικές χοάνες και τέσσερα πυροτεχνήματα με ενσωματωμένα καψύλλια!
Στα γραφεία της ομάδας, βρέθηκαν εννέα καπνογόνα και οκτώ σπρέι πιπεριού! Ο παράγοντας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για να εξηγήσει πώς και γιατί τα προμήθευε σε χούλιγκαν της περιοχής.


     
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης