Θεσσαλονίκη: «Ήταν ατύχημα, κάναμε βλακεία» λέει ο γιος του 59χρονου για τον θάνατο του 51χρονου στα Κερδύλια Όρη

Θεσσαλονίκη: «Ήταν ατύχημα, κάναμε βλακεία» λέει ο γιος του 59χρονου για τον θάνατο του 51χρονου στα Κερδύλια Όρη

Ο 59χρονος γλίστρησε και πέταξε το αλυσοπρίονο πίσω του, σύμφωνα με τον γιο του, αλλά πίσω του ήταν ο 51χρονος

alisopriono
Ο γιος του 59χρονου που δούλευε μαζί με τον 51χρονο ο οποίος βρέθηκε νεκρός στα Κερδύλια Όρη, κοντά στην Αρέθουσα Θεσσαλονίκης, μιλάει για το χρονικό της τραγωδίας και το τι συνέβη στο βουνό, επαναλμβάνοντας πως ήταν ατύχημα.

«Ήταν ατύχημα. Εγώ πήγα μετά από όλο το συμβάν που με πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο γιατί ήταν και αυτός αγχωμένος να πάω να βοηθήσω. Δούλευε και σε εμένα ο άνθρωπος, ήταν πολύ καλός άνθρωπος, δεν είχε δημιουργήσει ούτε προβλήματα μαζί μας, τίποτα, τίποτα. Δουλεύαμε μία χαρά, δεν είχαμε θέμα», δηλώνει ο γιος του 59χρονου στο Mega και την εκπομπή Live News.

Ήταν 1η Νοεμβρίου όταν ο 51 ετών άνδρας πήγε με τον 59χρονο στα Κερδύλια Όρη να κόψουν ξύλα. Τρεις μέρες μετά, δηλώθηκε η εξαφάνιση του άνδρα από την Αλβανία και 9 Νοεμβρίου εντοπίστηκε η σορός του μέσα στο δάσος σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και κατακρεουργημένη από άγρια ζώα

«Γλίστρησε με το δεξί του πόδι και χτύπησε το μηχανάκι αλυσίδας τον μπαμπά μου πάνω από το γόνατο, στο πόδι, κάνει μία: ‘Αχ’ και πετάει το μηχανάκι αριστερά του, αλλά προς τα πίσω και πίσω ήταν ο Κώστας και δεν τον είδε ο μπαμπάς. Τη στιγμή εκείνη που κόπηκε ο πατέρας μου, του φωνάζει, του λέει: ‘Κώστα, Κώστα! Πάρε την μπλούζα, δέσου’ και ο Κώστας δεν μιλούσε» περιγράφει ο γιος του 59χρονου που ήταν παρών στο δυστύχημα, δίνοντας τη δική του εκδοχή για ό,τι συνέβη.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coc3eigtl4fd)

«Έπεσε κατευθείαν πάνω του και ήταν… Κάναμε βλακεία, κάναμε βλακεία γιατί δεν πήραμε την αστυνομία, ούτε το ΕΚΑΒ, δεν μπορούσε να τον σώσει κανένας τον άνθρωπο. Κατέβηκε ο μπαμπάς μέχρι ένα σημείο, μετά πήγα εγώ με το αυτοκίνητο. Δεν ήξερα και εγώ ο πατέρας μου αν έκοψε καμία αρτηρία ή δεν έκοψε και αυτός έχει πρόβλημα με την υγεία του, είναι διαβητικός» αναφέρει.

Με τον φόβο να μην αποκαλυφθεί πως έκοβαν παράνομα ξύλα, ο γιος πέταξε το κινητό του άνδρα που ήταν ήδη νεκρός. «Φοβηθήκαμε και από την τρομάρα μου το πήρα, δεν ήξερα τι και πώς, ποιανού είναι το μπουφάν αυτό, το είδα στον δρόμο, βλέπω να είναι ένα κινητό μέσα, το πέταξα και αυτό και για αυτό έγινε και πιο χοντρό το θέμα. Εμείς να σας πούμε την αλήθεια, εντάξει, στο χωριό είμαστε, έτσι; Στα χωριά όλοι κόβουν λαθραία ξύλα και φοβηθήκαμε και το δασαρχείο. Μπροστά όμως, στον άνθρωπο τα ξύλα δεν είναι τίποτα» δηλώνει ο ίδιος.

Κλείσιμο
«Ο καθένας απ’ έξω μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εκείνη την στιγμή όμως, εγώ παράδειγμα που τον είδα μετά ενώ ήταν νεκρός ο άνθρωπος, είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σας λέω» λέει ο γιος του 59χρονου.

Σημειώνεται ότι για τον 59χρονο και τον 28χρονο γιο του έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να κληθούν από εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Μυστικές συνομιλίες Αμερικανών και Ρώσων - Θα παρίσταται και ο αρχηγός της CIA

Βρετανία - Παρουσιαστής του BBC εξομολογείται: «Έχω καρκίνο στο τελικό στάδιο, μου μένουν λίγοι μήνες ζωής»

Παύλος Χαϊκάλης: «Για ό,τι έγινε φταίει ο Κρόνος, θέλει πολύ σεξ» - Η προκλητική… διάγνωση για τον Μίχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης