Πάτρα: Με ένα «ευχαριστώ» το «αντίο» του αδελφού του στον ιερέα που αυτοκτόνησε

Πάτρα: Με ένα «ευχαριστώ» το «αντίο» του αδελφού του στον ιερέα που αυτοκτόνησε

Ο 43χρονος ιερέας έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της μητέρας του

patra-iereis
Θλίψη έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση της αυτοκτονίας ενός 43χρονου ιερέα ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της μητέρας του την Τρίτη στην περιοχή των Προσφυγικών επί των οδών Ελλησπόντου και Φαναρίου.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του με τον αδερφό του ο οποίος είναι επίσης ιερέας και προϊστάμενος στον ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυιάς που ιερουργούσε ο 43χρονος, να τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

«Αδελφέ μου αγαπημένε, η Ενορία μας σ' ευχαριστεί για την ευλογημένη παρουσία σου. Καλή Ανάσταση, καλή αντάμωση, Καλό Παράδεισο» έγραψε ο ιερέας αδελφός του 43χρονου, σύμφωνα με το tempo24.news.

Την τραγική είδηση για τον 43χρονο ιερέα, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Ιωάννης Παπαναστασόπουλος, ο οποίος το 2020 τον εκπροσωπούσε νομικά, καθώς ο ιεράς είχε συλληφθεί λίγο πριν την έναρξη της καρναβαλικής περιόδου να βάζει φωτιές σε καρναβαλικούς μπάστακες (διακοσμητικά), που είχαν στηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ο 43χρονος φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δεν κατάφερε όπως όλα δείχνουν να τα διαχειριστεί με αποτέλεσμα - άγνωστο το πώς και γιατί - να δώσει τέλος στη ζωή του αφήνοντας πίσω την οικογένεια του.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίγυπτος: Οι αρχαιολόγοι ελπίζουν στο «θαύμα» - Ποιες οι πιθανότητες να έχουν βρει τον τάφο της Κλεοπάτρας

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Έχασε ο Τούρκος τηλεγιατρός Dr. Oz - Στους Δημοκρατικούς η έδρα στην Πενσυλβάνια

Μαρία Σολωμού: Ήμουν με 3 - 4 άνδρες την ίδια περίοδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης