ΟΝΝΕΔ: Στο επίκεντρο οι νέοι επαγγελματίες - Περιοδεία στη Μαγνησία

ΟΝΝΕΔ: Στο επίκεντρο οι νέοι επαγγελματίες - Περιοδεία στη Μαγνησία

«Να δημιουργούν οι νέοι στους τόπους τους» είναι το μήνυμα του προέδρου της Νεολαίας της ΝΔ, Ορφέα Γεωργίου

onned__2_
«Για εμάς, είναι πολύ σημαντική η συνεχής επαφή με τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα. Η σημερινή επίσκεψη στο νομό Μαγνησίας είναι ιδιαίτερα σημαντική για μένα, όχι μόνο γιατί συνάντησα άξια στελέχη και νέα μέλη της Οργάνωσης, που προέρχονται από τον νομό Μαγνησίας, αλλά γιατί είχα την ευκαιρία και τη χαρά να γνωρίσω ανθρώπους που δημιουργούν στον τόπο τους και θέλουν να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους. Αυτό είναι που θέλουμε κι εμείς. Να συνεχίσουμε να αποτελούμε μια παρεμβατική νεολαία, χρήσιμη στους νέους. Μια νεολαία που έχει ως προτεραιότητα της, να έχει η γενιά μας μια καλύτερη ζωή. Αυτή είναι και η προτεραιότητα του προέδρου μας και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Νεολαίας της ΝΔ κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στον νόμο Μαγνησίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στον νομό ο Ορφέας Γεωργίου, μαζί με στελέχη της νεολαίας, βρέθηκε σε μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής αρωματικών και φαρμακευτικών βοτάνων, σε ένα οινοποιείο, σε μια επιχείρηση κατασκευής ανεμογεννητριών, σε μια τουριστική επιχείρηση αλλά και σε δυο νεοφυείς επιχειρήσεις συναντώντας νέους επιχειρηματίες στον χώρο της δουλειάς τους.

onned__1_
onned__2_


Οι νέοι άνθρωποι της αγοράς που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον τόπο τους, η ανάπτυξη της περιφέρειας και η ενίσχυση της οικονομίας είναι σε πρώτο πλάνο για τη «γαλάζια» Νεολαία, όπως επισημαίνει η ΟΝΝΕΔ σε ανακοίνωσή της. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με μια εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας για την επέτειο των 48 χρόνων της οργάνωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα παρουσία του υφυπουργού στον πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ήταν οι κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης.

Κλείσιμο
onned__3_


Ειδήσεις σήμερα:

Κληρονομιά Τράγκα: Η Μαρία Καρρά ερευνάται για 30 εκατ. ευρώ αδήλωτα και 12 αναληθή «πόθεν έσχες»

Βιασμός 12χρονης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των τριών προφυλακισμένων

Θεσσαλονίκη: Αθλήτρια-πρότυπο η 16χρονη Βεατρίκη που κέρδισε τις εντυπώσεις στην παρέλαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης