Ο «Kullo» βρήκε χασίς και οι αστυνομικοί 10.800 ευρώ στη Λέσβο

Ο «Kullo» βρήκε χασίς και οι αστυνομικοί 10.800 ευρώ στη Λέσβο

Ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος ανακάλυψε δυο βάζα και πέντε νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητεςκάνναβης

Lesvos-Kullo-xasis
«Χρυσές δουλειές» φαίνεται πως έκανε με το αλισβερίσι ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, μετά από έρευνα που έκανε στην κατοικία του ο σκύλος ανιχνευτής «Kullo».

Ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος ανακάλυψε δυο βάζα και πέντε νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 272,6 γραμμαρίων και άλλη μια συσκευασία με ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα» βάρους 62 γραμμαρίων, που προορίζονταν για πώληση σε άγνωστους "πελάτες" του δράστη.

Όπως αποκαλύφθηκε από την περαιτέρω έρευνα, πρέπει να είχε πουλήσει πολύ μεγαλύτερες ποσότητες "φούντσς" και χασίς,καθώς κατασχέθηκαν στην κατοχή του μετρητά ύψους 10.800 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση του παράνομου εμπορεύματός του. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας: Απολογούνται σήμερα οι δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ


Βιασμός 12χρονης: Στους 6 οι συλληφθέντες - Έρχεται νέος γύρος έκδοσης ενταλμάτων


Καιρός: Βροχές στην Κρήτη σήμερα και βοριάδες 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης