Βιασμός 12χρονης: «Αλέξανδρος», «Πάνος» τα ονόματα δύο βιαστών που έδωσε η μικρή - Ένας τρίτος έχει ανήλικα παιδιά

Βιασμός 12χρονης: «Αλέξανδρος», «Πάνος» τα ονόματα δύο βιαστών που έδωσε η μικρή - Ένας τρίτος έχει ανήλικα παιδιά

Έρχονται νέες συλλήψεις - Η ανήλικη περιέγραψε ακόμα και τα αυτοκίνητα με τα οποία πήγαιναν στα ραντεβού που της έκλεινε ο 53χρονος μαστροπός - Ψάχνουν τον «Μιχάλη», συνεργό του Μίχου

michos-m
Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, φωτίζονται όλο και περισσότερες σκοτεινές πτυχές του θρίλερ. Αποκαλύπτεται η εμπλοκή νέων προσώπων, με τις Αρχές να βρίσκονται πιο κοντά σε νέες συλλήψεις.

Περισσότερα κομμάτια έχουν συμπληρωθεί στο παζλ, καθώς το 12χρονο θύμα  έχει κατονομάσει -με την κατάθεση που έχει δώσει στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές- τουλάχιστον τέσσερις άνδρες. Μέχρι στιγμής, προφυλακιστέοι έχουν κριθεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεση της 12χρονης, που μετέδωσε το Star, ένα από τα πρόσωπα που περιέγραψε η ανήλικη, είναι ένας άνδρας με το όνομα «Πάνος». Τον περιέγραψε ως 40χρονο, είπε πως τον γνώρισε στο Instagram και πως ήταν από την Παλλήνη, ενώ έφτασε στο ραντεβού με ένα αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος, γαλλικής κατασκευής.

Ένα δεύτερο πρόσωπο ήταν ένας άνδρας με το όνομα «Αλέξανδρος». Αυτός ήταν, σύμφωνα με την ανήλικη, από το Ίλιον, περίπου 30 ετών. Είχε μάλιστα, ένα παιδάκι 12 ετών και έφτασε στο ραντεβού με ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Κλείσιμο
Το τρίτο πρόσωπο δεν το κατονόμασε η 12χρονη, καθώς δεν θυμόταν, όμως, όπως είπε, ήταν κάτοικος Κορίνθου, έχοντας σχέσεις και με τον Πειραιά, ενώ οδηγούσε ένα λευκό Toyota. Μάλιστα και αυτός ήταν πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας 15-16 ετών. «Έχω δύο παιδιά στην ηλικία σου, μου είχε πει. Νόμιζε ότι είμαι 16» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανήλικη στις Αρχές για τον συγκεκριμένο άνδρα.

Τις τελευταίες ώρες, δε, το φως της δημοσιότητας είδαν οι συγκλονιστικοί διάλογοι της μητέρας με τον 53χρονο παιδοβιαστή. «Θα σε θάψω ανώμαλε, θα σε εξαφανίσω», ένα από τα μηνύματα που έστειλε η 37χρονη στον καταδικασθέντα.

Εντύπωση προκαλο;yν, την ίδια στιγμή, όσα προκύπτουν από την προκλητική απολογία του Ηλία Μίχου. «Η μητέρα της πιστεύω (άρα δεν είμαι σίγουρος) ότι τα ήξερε» υποστήριξε σε ένα σημείο της απολογίας του ο 53χρονος, ενώ σε άλλο ισχυρίστηκε για την 37χρονη: «Είχε ζητήσει χρήματα από τη σύζυγό μου».

Η σύζυγος του 53χρονου, Ελισάβετ Λέκκα, υποστήριξε από την πλευρά της τα εξής: «Μετά τις 3/9, αφού η μητέρα του παιδιού μου έστειλε τα μηνύματα των διαλόγων και με ενημέρωσε, και αφού το ίδιο βράδυ, χωρίς να το γνωρίζω, πήγε στο Α.Τ. και κατήγγειλε τον πρώην συζυγο μου, μου ζήτησε χρήματα. Την πρώτη φορά 100 ευρώ για το ταξί και να πάει το παιδί σε γιατρό, όπως μου έγραψε σε γραπτό μήνυμα, τα οποία της έδωσα. Μετά από λίγες ημερες μου ξαναζήτησε άλλα 100 με ανάλογη δικαιολογία και της τα έδωσα, για λόγους ανθρωπιστικούς και συγκλονισμένη από όσα μου αποκάλυψε με τα μηνύματα»...

Τα νέα στοιχεία από τη δικογραφία 

Πλέον, σε πρόσωπο κομβικής σημασίας αναδεικνύεται ένας άνδρας, με το όνομα «Μιχάλης», ο όποιος φέρεται να είχε καθημερινή συναναστροφή με τον Ηλία Μίχο. Πλην όμως, το πρόσωπο αυτό φαίνεται πως δεν έχει κληθεί από τις Αρχές να καταθέσει για την υπόθεση, αφού η μαρτυρία του δεν περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Την ίδια στιγμή, το κορίτσι έχει κατονομάσει με την κατάθεση που έχει δώσει στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τουλάχιστον τέσσερις άνδρες, πλέον των Μίχου και Σοφιανίδη, οι οποίοι μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Συγκεκριμένα, η ανήλικη, έχει αναφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στους τέσσερις άνδρες, καταθέτοντας όμως μόνο τα μικρά τους ονόματα. Τα πρόσωπα αυτά φαίνεται να είχαν βρεθεί με την 12χρονη και τα ραντεβού μαζί της να κλείστηκαν, κατά τη δικογραφία, από τον Ηλία Μίχο, ο οποίος και διαχειριζόταν λογαριασμό με τα στοιχεία του παιδιού σε ειδική εφαρμογή.

Η μικρή ανέφερε στην κατάθεσή της πως μετά από κάθε ραντεβού έπαιρνε 50 ευρώ η ίδια και στη συνέχεια έδινε τα χρήματα στον 53χρονο. Ακόμη, η ανήλικη, η οποία είχα καταχωρημένα στο κινητό της τα ονόματα των ανδρών με γυναικεία ονόματα, είπε στην κατάθεσή της: «Στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μην δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου».

Πλέον, οι Αρχές, όπως προκύπτει από τον φάκελο που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, εστιάζουν στο υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν στο μίνι μάρκετ του Ηλία Μίχου, στα Σεπόλια. Οι κάμερες ενδέχεται να έχουν καταγράψει τις επισκέψεις του παιδιού στο μαγαζί, αν και, όπως διαφαίνεται, δεν υπήρχαν κάμερες στο υπόγειο του καταστήματος.

Τα ραντεβού, οι συνομιλίες στο Διαδίκτυο και οι απολογίες

Από τον φάκελο που έχει σχηματιστεί, προκύπτει ότι συνομιλίες από το προφίλ του κοριτσιού με τους 212 υποψήφιους πελάτες γίνονταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής blindchat. Στις συνομιλίες αυτές καταγράφονται τόσο το e-mail των υποψήφιων πελατών όσο και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούσαν. Μάλιστα, τα περισσότερα από τα πρόσωπα αυτά έχουν πλέον «κατεβάσει» το προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς φαίνονται να αρνούνται τις προτάσεις για συνεύρεση, λόγω της ανηλικότητας του παιδιού.

Τώρα, σε ό,τι αφορά στις απολογίες των δύο κατηγορουμένων, αυτές προκαλούν σοκ, καθώς τόσο ο Μίχος όσο και ο Σοφιανίδης επιμένουν πως συνευρέθηκαν με το κορίτσι με τη συναίνεσή του. Συγκεκριμένα, κατά την απολογία του στην ανακρίτρια ο Ηλίας Μιχος υποστήριξε ότι η 12χρονη ήταν αυτή που του έστελνε φωτογραφίες και βίντεο και παραδέχθηκε ότι συνευρέθηκε μαζί της τέσσερις με πέντε φορές. Όπως είπε, βρέθηκε με το παιδί στο μαγαζί του και μια φορά στο σπίτι του, ενώ η γυναίκα του έλειπε σε διακοπές.

Ο 53χρονος αναφέρθηκε όμως και στα όπλα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του. Προέβαλε τον ισχυρισμό ότι είναι συλλέκτης για περισσότερα από 30 χρόνια και πως το όπλο που ανέφερε το κορίτσι, το είχε ξεχάσει μετά την αγορά του. «Το τύλιξα σε ένα πανί και το είχα ξεχάσει σε ένα συρτάρι» κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Ο Ηλίας Μίχος αναφέρθηκε όμως στην απολογία και στην μητέρα της 12χρονης: «Πιστεύω πως ήξερε τι συνέβαινε. Η 12χρονη μου είπε να της δώσω 50 ευρώ, για να τα δώσει στη μητέρα της, για να μας αφήσει να βγούμε, αλλά αυτό δεν έγινε». Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στον λογαριασμό της μητέρας έχουν εντοπιστεί δυο επώνυμα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ, από λογαριασμό του Ηλία Μιχου, τον μήνα Ιούλιο.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανιδης, στη δική του απολογία στην ανακρίτρια ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είχα μπει σε ένα τσατ γνωριμιών και γνώρισα την κοπέλα.. Αυτή μου είπε ότι έχει ανάγκη από χρήματα, γιατί τα είχε πάρει κρυφά από τη μητέρα της και έπρεπε να τα επιστρέψει. Όταν συναντηθήκαμε, μου είπε να της δώσω 50 με 70 ευρώ και "από εκείνη ό,τι θέλω". Πήγαμε σε ένα ερημικό μέρος... Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο. Της είπα πως δεν θέλω να μιλήσουμε και αυτή με απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη. Τότε μπλόκαρα το τηλέφωνο της ...».

Επιπλέον, ο 42χρονος υποστήριξε πως το κορίτσι τον κάλεσε από άλλο τηλέφωνο και βρέθηκαν και άλλες φορές. Όπως ισχυρίστηκε, σε άλλη συνάντηση η 12χρονη αποχώρησε για λίγο, και όταν επέστρεψε του ανέφερε ότι έδωσε τα χρήματα στη μητέρα της.

Στην ερώτηση, δε, που του έγινε για το πώς το παιδί το δικαιολογούσε αυτό στην μητέρα του, η ανήλικη του απάντησε, σύμφωνα με την απολογία του, ότι θα της έλεγε ότι φροντίζει μια θεία. «Ερχόταν μόνη της στα ραντεβού, φαινόταν γύρω στα 17» είπε ακόμη ο Σοφιανίδης, υποστηρίζοντας πως δεν γνωρίζει τον Ηλία Μίχο και ούτε είδε ποτέ το κοριτσάκι να έρχεται με άλλο πρόσωπο.

Τα μηνύματα της μητέρας

Εν τω μεταξύ, η μητέρα της ανήλικης, η οποία τη Δευτέρα απολογείται στην ανακρίτρια, εμφανίζεται εξοργισμένη με τον Ηλία Μίχο, όταν πλέον έμαθε τι συνέβαινε με την κόρη της. Σε κάποια από τα μηνύματά της προς τον 53χρονο του γράφει: «Με το ανήλικο ήθελες να πας; Θα βρω τη γυναίκα και το γιο σου. Όλα τα έχω, έχω χάσει πάσα ιδέα, ο τάφος σου θα γίνει. Με το 12χρονο ρε; Θα σε θάψω…. Πάει η ζωή μου. Σε καλώ όλη νύχτα πήγαινες και στον Άγιο Αρσένιο ανώμαλε θα σου φάω το λαρύγγι, όλοι θα μάθουν τι είσαι».

Μάλιστα, η 37χρονη έστειλε στον κατηγορούμενο και ένα screenshot με τις συνομιλίες που εκείνος είχε με την κόρη της, ζητώντας της να συνευρεθούν. Τότε εκείνος της απαντά: «Οκ. Εγώ είμαι».

«Η μητέρα της πιστεύω τα ήξερε», ισχυρίστηκε ο Ηλίας Μίχος στην απολογία του

Προκλητικός και αμετανόητος ο 53χρονος καταδικασθείς Ηλίας Μίχος, που έχει προφυλακιστεί, ακολουθεί - μέσα από την απολογία του - το μοτίβο των αδιανόητων ισχυρισμών για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

«Αποδέχομαι ότι είχα βρεθεί ερωτικά με την ανήλικη. Η συνέρευσή μας ήταν με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικίας της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη», αναφέρει στην απολογία του σύμφωνα με το Mega.


«Μου είχε πει ότι είχε συνευρεθεί και με άλλους»

«Πριν ξεκινήσουμε να συνευρισκόμαστε ερωτικά μου είχε πει ότι συνευρεθεί και με άλλους. Δεν αποδέχομαι τον βιασμό» επισημαίνεται ακόμη στην απολογία.

«Την ήξερα γιατί ψώνιζε η οικογένεια στο μαγαζί. Η μητέρα ψώνιζε στο μαγαζί αλλά άφηνε χρέη. Ο πατέρας της κοπέλας έπαιρνε ναρκωτικά» σημειώνεται δε.

«Η μητέρα της πιστεύω τα ήξερε»

«Είχα βάλει τη μητέρα της να δουλεύει ως καθαρίστρια για να καλύψει το χρέος. Με τη μική συνευρεθήκαμε 4 με 5 φορές τον Μάιο έως τον Αύγουστο στο μαγαζί και μία φορά στο σπίτι μου. Η μικρή μού έστελνε φωτογραφίες και βίντεο. Μόλις έμαθε η μητέρα της για τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου είπε να τα σβήσω γιατί θα τα πει όλα στη γειτονιά. Είχε ζητήσει χρήματα από τη σύζυγό μου».

«Η μητέρα της πιστεύω (άρα δεν είμαι σίγουρος) ότι τα ήξερε γιατί όταν τη ρωτούσα τι λες στη μητέρα σου όταν γυρνάς βράδυ σπίτι, μου έλεγε ότι της έλεγε ότι φρόντιζε μια γιαγιά και της έδινε 50 ευρώ. Μου έστελνε μηνύματα να πω στη μητέρα της ότι τη θέλω στο μαγαζί για δουλειά για να έρχεται στο μαγαζί γιατί τσακωνόταν συχνά με τη μητέρα της. Κατέστρεψα την οικογένειά μου» σημειώνεται ακόμη στην απολογία.

Τα μηνύματα της μητέρας με τον 53χρονο

Όπως μεταδίδει το Tlive και ο Alpha, η μητέρα της 12χρονης εμφανίζεται να είναι έξαλλη με όσα έχει μάθει από τη θεία για τους διαλόγους του 53χρονου με την κόρη της. Τότε, η 37χρονη αποφάσισε να στείλει στον Ηλία Μίχο, βρίζοντάς τον και αποκαλώντας τον «ανώμαλο» και «παιδεραστή» ενώ απειλούσε να τον καταγγείλει.

Ακολουθούν οι διάλογοι:

Μητέρα 12χρονης: Έστειλες μήνυμα στην… και της είπες ότι ήρθα από το μαγαζί για δουλειά.

53χρονος: Όχι.

Μητέρα 12χρονης: Αφού το διάβασε η θεία της

53χρονος: Ρε μη μπλέκετε.

Μητέρα 12χρονης: Της έστειλες;

53χρονος: Τι να στείλω;

Μητέρα 12χρονης: Μηνύματα!

53χρονος: Τι μηνύματα;

Μητέρα 12χρονης: Στην… στέλνεις;

53χρονος: Όχι.

Σύμφωνα με την εκπομπή, στις 2 Σεπτεμβρίου η μητέρα της 12χρονης έκανε μια κλήση στον 53χρονο, διάρκειας ενός λεπτού και δύο δευτερολέπτων. Αμέσως μετά, σοκαρισμένη από τα μηνύματα που της είχε στείλει η θεία του παιδιού, ζήτησε εξηγήσεις από τον 53χρονο, αδυνατώντας να πιστέψει πως είχε κακοποιήσει την κόρη της.

53χρονος: Εγώ δεν έστειλα καμία φωτογραφία. Έλα από εδώ σε παρακαλώ.

Μητέρα 12χρονης: Έχουν το προφίλ σου. Θα τα ψάξουν όλα στο τμήμα. Σε ανήλικο.

53χρονος: Εγώ δεν έχω στείλει καμία φωτογραφία.

Μητέρα 12χρονης: Τα έχει φωτογραφίες όλα. Τι έλεγες…

53χρονος: Έλα από εδώ

Μητέρα 12χρονης: Τελείωσες!

53χρονος: Τι λες;

Μητέρα 12χρονης: Ρε βρωμο… ανώμαλε

53χρονος: Ηρέμησε κι έλα από εδώ.

Μητέρα 12χρονης: Με το ανήλικο ήθελες … παιδεραστή;;;

53χρονος: Εγώ; Έλα από εδώ σου λέω.

Μητέρα 12χρονης: Δεν έχεις στείλει τίποτα εσύ, ναι;;;; Τα μηνύματα ρε … στο κοριτσάκι ποιος τα έστειλε; Θα βρω τη γυναίκα σου, τον γιο σου, σε είχα προειδοποιήσει. Τα έχει όλα η θεία της στα χέρια της. Όλα. Έχω χάσει πάσα ιδέα. Με κατέστρεψες. Με το 12χρονο; Θα σε θάψω. Διαβάζω τι λες στα μηνύματα. Θα σε θάψω.

53χρονος: Τι λες; Έλα από εδώ…

Μητέρα 12χρονης: Θα σε εξαφανίσω. Τα βρήκε όλα η θεία της. Στα κινητά της. Της τα πήρε με το ζόρι από τα χέρια την ώρα που έγραφες στο παιδί και είδα. Μου τα έστειλε όλα ρε κτήνος. Φοβάσαι ε;;; Μην σε έδωσε το κοριτσάκι βρωμο… Τα κινητά της θα πάνε στο τμήμα στους ειδικούς και θα ελέγξουν αν είσαι εσύ ή όχι. Έχει αναλάβει η θεία της, από εκεί.

53χρονος: Πες μου αυτό που σε ρώτησα.

Μητέρα 12χρονης: Μιλάνε τα μηνύματα.

53χρονος: Ρε άσε τα μηνύματα!

Στη συνέχεια της συνομιλίας τους, η μητέρα σε έξαλλη κατάσταση, ενημέρωσε τον 53χρονο ότι θα τον καταγγείλει στις Αρχές με τον ίδιο να προσπαθεί να την ηρεμήσει και να την πείσει να συναντηθούν από κοντά.

Μητέρα 12χρονης: Ο τάφος σου θα γίνει.

53χρονος: Εγώ ήμουν, οκ.

Μητέρα 12χρονης: Δεν γλιτώνεις.

53χρονος: Ηρέμησε. Τι λες;

Μητέρα 12χρονης: Τι να ηρεμήσω; Κλαίω όλη νύχτα. Θα πάθω καρδιά. Πάει η ζωή μου εμένα τέλος. Το παιδί μου… Ο άνθρωπος της εκκλησίας, ο ανώμαλος. Θα σου φάω το λαρύγγι. Γυναίκα, παιδί, όλοι θα μάθουν τι είσαι. Τρελάθηκα, πάει… Και με αποδείξεις. Όχι λόγια αέρα.

53χρονος: Σε παρακαλώ ηρέμησε κι έλα από εδώ.

Μητέρα 12χρονης: Κι άλλα μου στέλνει η θεία της… Μου τα στέλνει όλα τώρα και πάω στο τμήμα. Τέλειωσες σήμερα. Στα κανάλια θα σε βγάλω …Θα σε θάψω.

53χρονος: Ηρέμησε. Έλα να πάμε κάπου να τα πούμε.

Μητέρα 12χρονης: Στο τμήμα θα τα πούμε. Θα σε θάψω σήμερα. Ήρθε το τέλος σου. Εσύ με κατέστρεψες. Του παιδιού έριχνες χώμα στα μάτια κι έκανες βρωμιάρη τέτοια πράγματα. Ανώμαλε. Κτήνος, δεν τη γλιτώνεις. Ετοιμάσου. Κάνε σταυρούς, τάμα, τελείωσε η ζωή σου. Ρεζίλι πανελληνίως .

53χρονος: Σου είπα έλα να τα πούμε.

Μητέρα 12χρονης: Να το ανοίξεις εκεί που πρέπει το στόμα σου. Εκεί που θα σε πάρουν, να το σηκώσεις και να τα πεις.

53χρονος: Σου είπα ηρέμησε, αλλά αν με πάνε μέσα …

Μητέρα 12χρονης: Ναι; Παρακάτω λέγε. Θα πάω κι εγώ.

53χρονος: Ελα να τα μιλήσουμε όταν ηρεμήσεις. 

Μητέρα 12χρονης: Τι να ηρεμήσω ρεεεε; Διανοείσαι τι έχεις κάνει ρε κάθαρμα; Σε δώδεκα χρονών παιδί; …, ανώμαλε, παιδεραστή. Έχει φρικάρει η θεία της. Έχει ανοίξει και το άλλο κινητό του παιδιού και βλέπει όλα τα βίντεο, τα πάντα. Πάει στο τμήμα. Δεν τη γλιτώνεις, σήμερα μας έχει τρελάνει οικογενειακώς. Μας κατέστρεψες.

53χρονος: Τα είπατε όλα στη γυναίκα μου… οκ.

Και ενώ ο κατηγορούμενος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πείσει την 37χρονη να συναντηθούν από κοντά, εκείνη του έστειλε κάποια από τα μηνύματα που αντάλλασε ο ίδιος με την κόρη της.


«Να σταματήσει ο κανιβαλισμός ο δικός μου και του παιδιού μου» λέει η σύζυγος του 53χρονου

Η σύζυγος του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, Ελισάβετ Λέκκα, αναφέρει, σε προσωπική της δήλωση, πως τόσο εκείνη όσο και το παιδί της δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση με τη 12χρονη, εκφράζοντας παράλληλα τον αποτροπιασμό της για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Επιπλέον, σημειώνει πως με τον 53χρονο βρίσκεται σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια και περιγράφει την επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της 12χρονης.

Αναλυτικά, η δήλωση της συζύγου του Μίχου:

«Αυτές τις ημέρες εγώ και το παιδί μου γίναμε αντικείμενο ανθρωποφαγίας, με την εφαρμογή, από επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές, οικογενειακής ευθύνης για πράξεις που δεν γνωρίζαμε και δεν είχαμε καμμία σχέση, και για τις οποίες μόνο αποτροπιασμό νιώθουμε.

Με τον πρώην σύζυγο μου ήμασταν σε ουσιαστική διάσταση από τριετίας, απλά συγκατοικούσαμε σε ένα σπίτι που μας ανήκει εξ ημισείας.

Στις 3/9 το πρωί η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μου έστειλε μεσω κοινωνικού δικτύου μήνυμα πως ήθελε να μιλήσουμε και μου κοινοποίησε δυο συνομιλίες του πρώην συζύγου μου με το παιδί, με σοκαριστικό περιεχόμενο, γράφοντας μου πως θα τον καταγγείλει για "σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου", όπως μου εγραψε και πως αν δεν το κάνει αυτή, θα το κάνει η αδελφή της, η οποία επίσης μου εστειλε μηνυμα με τους διαλόγους αυτούς. Έχασα κυριολεκτικά την γη κάτω από τα πόδια μου, αμέσως μιλήσαμε με την μητέρα του παιδιού με φωνητική κλήση και μου επανέλαβε τα ίδια. Αυθημερόν απαίτησα από τον πρώην σύζυγο μου να φύγει από το σπίτι, όπως και έπραξε και να πάρουμε διαζύγιο, δηλώνοντάς του πως αν δεν μου έδινε συναινετικό, θα έκανα αγωγή διαζυγίου αναφεροντας ως λόγο όσα έμαθα. Αναγκαστικά συμφώνησε, απευθυνθήκαμε σε δικηγόρους, συντάχθηκε και υπογράψαμε το απαραίτητο ιδιωτικό συμφωνητικό και στις 4 Οκτωβρίου υπογράψαμε σε συμβολαιογράφο την πράξη λύσης του γάμου και χωρίσαμε αμετάκλητα.

Μετά τις 3/9, αφού η μητέρα του παιδιού μου έστειλε τα μηνύματα των διαλόγων και με ενημέρωσε, και αφού το ίδιο βράδυ, χωρίς να το γνωρίζω, πήγε στο Α.Τ. και κατήγγειλε τον πρώην συζυγο μου, μου ζήτησε χρήματα. Την πρώτη φορά 100 Ευρώ για το ταξί και να πάει το παιδί σε γιατρό, όπως μου έγραψε σε γραπτό μήνυμα, τα οποία της έδωσα. Μετά από λίγες ημερες μου ξαναζήτησε άλλα 100 με ανάλογη δικαιολογία και της τα έδωσα, για λόγους ανθρωπιστικούς και συγκλονισμένη από όσα μου αποκάλυψε με τα μηνύματα. Στα μηνύματα έγραφε πως δήθεν δεν έχει πάει στην Αστυνομία και πως θέλει να την βοηθάω όποτε θα μου τα ζητάει και μου ζήτησε πάλι στις 8/9 άλλα 100 ευρώ. Δεν απάντησα, διότι δεν ήθελα να συνεχιστεί αυτό, δέχτηκα αλλεπάλληλα γραπτά μηνύματα για να την συναντήσω να της δώσω τα χρήματα, και μετά από έντεκα (11) αναπάντητες κλήσεις, που ειναι καταγεγραμμένες στο κινητό μου, όπως και τα μηνύματα που μου ζητούσε χρήματα, την μπλόκαρα και δεν επέτρεψα άλλη επικοινωνία. Είναι απολύτως ψευδές πως δήθεν την επισκέφτηκα στο σπίτι της, της πρόσφερα χρήματα και τα αρνήθηκε. Τα γραπτά της μηνύματα είναι στα χέρια μου και αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα ποιος ζητούσε χρήματα, λέγοντας ψέματα πως δεν είχε πάει στην Αστυνομία.

Ο πρώην σύζυγος μου θα κριθεί από την Δικαιοσύνη. Αυτό που ζητώ είναι να σταματήσουν τα ψέματα και ο κανιβαλισμός εμένα και του παιδιού μου, που παντελώς άδικα έχασε τη δουλειά του, για πράξεις με τις οποίες δεν έχουμε την παραμικρή σχέση. Για όσους δε έγραψαν τρομερές συκοφαντίες και μας στοχοποίησαν, φτάνοντας στο αίσχιστο σημείο να πουν μέχρι πως δήθεν γνώριζα και συγκάλυπτα ή πως δήθεν βγήκε ένταλμα σύλληψης μου, θα προσφύγουμε στην μόνη αρμόδια, την Δικαιοσύνη.

Ελισάβετ Λέκκα»

Ο Μίχος «μου έδειχνε αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», κατέθεσε η μαθήτρια

Εν τω μεταξύ, την εγκληματική δράση του Ηλία Μίχου ξεδιπλώνει η 12χρονη από τον Κολωνό σε δύο δεκασέλιδες καταθέσεις της στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Η μικρή, μιλώντας δύο φορές στους αστυνομικούς, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε για περίπου 150 ημέρες. Η 12χρονη κλήθηκε να καταθέσει και τρίτη φορά, για να τη ρωτήσουν για τα ραντεβού σε οίκους ανοχής. Ωστόσο το κοριτσάκι υπέστη σοκ και δεν μπόρεσε να μιλήσει άλλο.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη κατέθεσε ότι πολλές φορές ο 53χρονος ερχόταν μαζί της στα ραντεβού. «Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε στους αστυνομικούς. «Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», πρόσθεσε.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε» κατέθεσε η 12χρονη.

Κατέληξε με λυγμούς

Στις δύο καταθέσεις της, η 12χρονη μίλησε για όλους και για όλα. Στην αρχή, είπε ότι ο Ηλίας Μίχος είναι καλός άνθρωπος. Ωστόσο κατέληξε να ξεσπά σε λυγμούς και με μάτια παραμορφωμένα από το κλάμα, να λέει ότι θέλει να πάει στην φυλακή.

Ο 53χρονος την πλησίασε, κέρδισε την εμπιστοσύνη της και την αποπλάνησε. Χρονικά, αυτό το φρικτό σκηνικό τοποθετείται στις αρχές Μαίου. Έκτοτε, ο Μίχος ασελγούσε πάνω της και στη συνέχεια, όπως το ίδιο το κορίτσι είπε, την πήγαινε στα ραντεβού.

Η μαθήτρια αναγνώρισε πάνω από 10 άτομα ως πελάτες της. Ανάμεσά τους και ο 42χρονος Βασίλης Σοφιανίδης, πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών. Μαζί του, είπε, είχε πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Τα μηνύματα της μητέρας με τον 53χρονο - «Θα σε θάψω ανώμαλε, θα σε εξαφανίσω»

Ομόνοια: Δίωξη στους δύο αστυνομικούς για τον βιασμό 19χρονης

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η... παραίτηση δεν ήταν στο λεξιλόγιο του - Από τα μετάλλια στην πολιτική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης