Βιασμός 12χρονης: Πατέρας τριών παιδιών ο δεύτερος στη λίστα των συλληφθέντων

Βιασμός 12χρονης: Πατέρας τριών παιδιών ο δεύτερος στη λίστα των συλληφθέντων

Ο Γιάννης Σοφιανίδης εργάζεται  ως μηχανικός αυτοκινήτων σε μεγάλη μεταφορική εταιρεία - Τι λένε κάτοικοι της περιοχής του Ασπροπύργου, όπου διαμένει

sofianidis_arthro
Παγωμένοι οι κάτοικοι στον Ασπρόπυργο Αττικής παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, αφού εκτός από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, δεύτερος στη λίστα των συλληφθέντων είναι ο Γιάννης Σοφιανίδης μόνιμος κάτοικος του οικισμού Τρύπα Αλεπούς.

Όπως αναφέρει κάτοικος στο protothema.gr ο 42χρονος εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων σε μεγάλη μεταφορική εταιρία - και είναι γνωστός σε καταστηματάρχες με ανταλλακτικά είδη φορτηγών και αυτοκινήτων στην περιοχή :

«Είναι μηχανικός σε φορτηγά, δουλεύει  για μια μεγάλη μεταφορική εταιρία. Τον γνωρίζουν όλοι γιατί συνεργαζόταν με όσους πουλάνε ανταλλακτικά αυτοκινήτων και φορτηγών. Έχουμε μείνει όλοι άφωνοι. Είναι ποντιακής καταγωγής». 

Ο 42χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, ενώ σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής για την συμμετοχή του στην φρικτή υπόθεση έχουν αρχίσει να λέγονται πολλά στον Ασπρόπυργο :

“Δεν έδειξε κανένα σεβασμό για τίποτα. Δεν σκέφτηκε την οικογένεια του, τα παιδιά του, σε ποια κοινωνία θα βγουν. Μιλάμε για τον Ασπρόπυργο, μια κλειστή κοινωνία, όπου ήδη έχουν αρχίσει να λέγονται διάφορα. Η Αστυνομία έχει δουλειά να κάνει. Ο 42χρονος, ένας  άνθρωπος του μεροκάματου μαζί με την γυναίκα του, ζούσαν μια άνετη ζωή με ταξίδια και εξόδους, που δεν δικαιολογούνται από την οικονομική τους κατάσταση. Εύχομαι να μην αποδειχτεί πως είχε κι άλλα πάρε δώσε στην ιστορία αυτή” αναφέρει και προσθέτει :

“Ο πατέρας του, μια ζωή στο μεροκάματο ο άνθρωπος έχει 90% αναπηρία από μολυβδίαση. Η μάνα του επίσης, αλλά είναι αξιοπρεπείς και το παλεύουν. Μιλάμε για μια από τις πιο παλιές οικογένειες στον Ασπρόπυργο. Ο θείος του υπήρξε δημοτικός σύμβουλος, εδώ στην περιοχή μας. Έχουμε μείνει όλοι άφωνοι, δεν το περιμέναμε πως θα ήταν πίσω από μια τόσο φρικτή ιστορία”.

Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας

Πάρις Χίλτον: «Με “κρατούσαν κάτω” και με κακοποιούσαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα»

Ξεκινά το μεγάλο «παζάρι» σούπερ μάρκετ - βιομηχάνων για το «καλάθι του νοικοκυριού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης