Επιχείρηση αφαίρεσης ατσαλένιου δαχτυλιδιού το οποίο είχε σφηνωθεί στο δάχτυλο ενός 20χρονου, πραγματοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.
Η επιχείρηση έγινε χθες το απόγευμα, σε συνεργασία με τον χρυσοχόο και αντιπρόεδρο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασίλη Ηλιόπουλου, ο οποίος έχει πλέον γίνει ειδικός σε τέτοιες περιπτώσεις μιας που όλο και πολλαπλασιάζονται στην περιοχή, σύμφωνα με το magnesia news.
Ο νεαρός κατάφερε εν τέλει να απελευθερωθεί από τα δεσμά και το τραύμα που προκλήθηκε στο δάχτυλό του περιποιήθηκαν οι πυροσβέστες παρέχοντάς του τις πρώτες βοήθειες.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.