Μεσσηνία: «Ντου» με σκύλο στο σπίτι διακινητή κάνναβης

Μεσσηνία: «Ντου» με σκύλο στο σπίτι διακινητή κάνναβης

Ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ξετρύπωσε δέκα συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 708,6 γραμμαρίων

Messinia-narkwtika-oplo
Το ενδεχόμενο να έχει εμπλοκή και σε ένοπλες ληστείες ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καλαμάτας για έναν 33χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου με οργανωμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι του, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τριφυλίας.

Η επιχείρηση εκτελέστηκε στο πλαίσιο έρευνας που ακολούθησε πληροφορίες, οι οποίες ανέφεραν ότι ο αλλοδαπός δραστηριοποιείτο στη διακίνηση ναρκωτικών στη Μεσσηνία. Ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών που ερεύνησε την κατοικία του, ξετρύπωσε δέκα συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 708,6 γραμμαρίων, η μεγαλύτερη εκ των οποίων βρέθηκε θαμμένη στην αυλή.

Messinia-narkwtika-oplo


Ακόμη, κατασχέθηκαν δυο ζυγαριές, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς και μια κουκούλα τύπου full face, που στρέφουν την προανάκριση και σε άλλες κατευθύνσεις. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας με τη δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Ειδήσεις σήμερα:

Προκλητικοί οι Τούρκοι με υπερπτήσεις στο Αιγαίο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

Μητσοτάκης από Τήνο: Μεγάλο ζητούμενο η ενότητα - Να σταθούμε σε όσους έχουν ανάγκη

Άρτα: Πήγε να δει το παιδί ο 29χρονος χωρίς να ειδοποιήσει - Ο διάλογος με την πρώην σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης