Ο «Kullo» βρήκε τις σακούλες με την κάνναβη στη Μυτιλήνη

Ο «Kullo» βρήκε τις σακούλες με την κάνναβη στη Μυτιλήνη

Το εκπαιδευμένο τετράποδο αντέδρασε θετικά όταν μύρισε τον ύποπτο

Mytilini-Kullo-kannabi
Σε μια δημοτική οδό στη Μυτιλήνη εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι δραστηριοποιείται στην διακίνηση ναρκωτικών και ο σκύλος ανιχνευτής «Kullo» που είχαν μαζί τους ανέλαβε να τις... επιβεβαιώσει!

Το εκπαιδευμένο τετράποδο αντέδρασε θετικά όταν μύρισε τον ύποπτο, που υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του τέσσερις συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 38,1 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 1.465 ευρώ προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του όπου ο «Kullo» εντόπισε ένα μεταλλικό τρίφτη και νάιλον σακουλάκια τα οποία προορίζονταν για συσκευασία ναρκωτικών. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Αναζητούν τον καλλιεργητή χασισοφυτείας

Έναν Έλληνα κτηνοτρόφο αναζητούν οι αρχές, μετά την έρευνα που έγινε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. στο ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, στον εξωτερικό χώρο του οποίου βρέθηκαν 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων τα οποία κατασχέθηκαν. Την προανάκριση διενεργεί η Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνης που σχημάτισε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος του.




Ειδήσεις σήμερα: 

Έλληνας πήγε στην Αυστραλία για τις διακοπές των ονείρων του και αυτοκτόνησε στη Μελβούρνη

«Έχω μετανιώσει, θέλω να βοηθήσω την πρώην σύζυγό μου» λέει τώρα ο 50χρονος για την επίθεση με οξύ

Τα ανεμβολίαστα παιδιά έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για long Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης