Μύκονος: Το μεγάλο πάρτι για τα «γερά» πορτοφόλια και ο τζίρος των εκατομμυρίων ευρώ - Δείτε βίντεο

Μύκονος: Το μεγάλο πάρτι για τα «γερά» πορτοφόλια και ο τζίρος των εκατομμυρίων ευρώ - Δείτε βίντεο

To Nammos Village έφερε χθες πασίγνωστο DJ, εκτόξευσε στον μυκονιάτικο ουρανό βεγγαλικά δεκάδων χιλιάδων ευρώ, κέρασε τις σαμπάνιες και οδήγησε τους πελάτες με τα «χοντρά» πορτοφόλια στις πανάκριβες μπουτικ για να ξοδέψουν με την ψυχή τους

mykonos_party_art
Είναι αυτή η βραδιά του καλοκαιριού που οι τζίροι των μπουτίκ στο παραθαλάσσιο εμπορικό κέντρο της Ψαρού στη Μύκονο, το Nammos Village, χτυπάνε κόκκινο. Ίσως ξεπερνούν και τα 2,5 εκατ. ευρώ από νωρίς το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και φέτος οι διοργανωτές φροντισαν να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για ένα βραδινό shopping therapy κατά τη διάρκεια του οποίου οι big spenders είναι αδύνατο να αντισταθούν. Δίμετρες καλλονές, φαντασμαγορικό σκηνικό με πυροτεχνήματα, άφθονη δωρεάν σαμπάνια να ρέει στα ποτήρια των εκατοντάδων προσκεκλημένων.
μυκονος


Οι ταμειακές των μπουτίκ χτυπουσαν σαν τρελές, στα δοκιμαστήρια επικρατουσε πανικός, οι Chanel και οι Louis Vuitton εφευγαν όπως το ζεστό ψωμί. Κερασάκι στη τούρτα η χθεσινοβραδινή εμφάνιση του διάσημου Γάλλου Dj Μπόμπ Σινκλερ.
μυκονος-1
Κλείσιμο
 

Το εμπορικό κέντρο των 12.000 τ.μ. δεσπόζει στο χώρο πάνω από την παραλία της Ψαρούς και απευθύνεται σε τουρίστες υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων.
μυκονος-3
 

Περιλαμβάνει δεκάδες πασίγνωστες μπουτίκ, καταστήματα οίκων πολυτελείας και γκαλερί, περικυκλώνεται από εντυπωσιακούς κήπους με διάσπαρτα γλυπτά σύγχρονης τέχνης και θεωρείται ο απόλυτος προορισμός στο νησί για high-end αγορές. Αποτελεί επέκταση του ανανεωμένου Nammos Beach Club στη Μύκονο με έμφαση στην υψηλή ραπτική και το beachwear.

Δείτε βίντεο:
Το μεγάλο πάρτι των big spenders στη Μύκονο
Το μεγάλο πάρτι των big spenders στη Μύκονο 2
 

Ειδήσεις σήμερα:

Απότομη επιδείνωση του καιρού: Καταιγίδες και χαλάζι - Κίνδυνος για πλημμύρες το επόμενο 48ωρο

Οι σχέσεις Πεκίνου-Μόσχας δείχνουν «ισχυρή ανθεκτικότητα» και «στρατηγική αποφασιστικότητα», σύμφωνα με τον Κινέζο ΥΠΕΞ

Θέμης Αδαμαντίδης: «Eγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες, σας το λέω ειλικρινά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης