Κάλυμνος: Είχε καταδικαστεί για ναρκωτικά, αλλά καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Κάλυμνος: Είχε καταδικαστεί για ναρκωτικά, αλλά καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Συνελήφθη ο φυγόποινος συνελήφθη - Καλλιεργούσε χασισόδεντρα μέχρι και στο σκάφος του

καλυμνοσ12
Ανενόχλητος εξακολουθούσε τις παράνομες δραστηριότητές του ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου με ποινή φυλάκισης πέντε ετών για υπόθεση ναρκωτικών, καθώς καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην κατοικία και στο... σκάφος του στην Κάλυμνο!

Ο φυγόποινος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και κατά την έρευνα που έγινε στις ιδιοκτησίες του διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες πέντε δενδρύλλια κάνναβης σε φάση ανάπτυξης, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα αεροβόλο τυφέκιο και 65 ευρώ.

Έτσι, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια ναρκωτικών και οπλοκατοχή και διατάχθηκε ο εγκλεισμός του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του, καθώς η δικαστική απόφαση είναι τελεσίδικη.

Συλλήψεις φυγόποινων σε Καρδίτσα και Ηλεία

Στους Σοφάδες Καρδίτσας, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 200 ημερησίων μονάδων ύψους τριών ευρώ για την καθεμία.

Στον Πύργο, αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες σς δύο άνδρες σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Ηλείας και Αμαλιάδας, με τις οποίες επιβλήθηκαν στον πρώτο ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για απόπειρα διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και στον δεύτερο φυλάκιση ενός έτους για κλοπή.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας

Σκληρό παζάρι με όπλο την επισιτιστική κρίση από Μόσχα – Παρέμβαση ΝΑΤΟ ζητά το Κίεβο

Ο κυβερνήτης της Οκλαχόμας υπέγραψε νόμο που απαγορεύει την άμβλωση από τη σύλληψη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης