Μαρούσι: Κορωνο-γάμος με νύφη θετική στον ιό - Τουλάχιστον 40 κρούσματα από το γλέντι

Μαρούσι: Κορωνο-γάμος με νύφη θετική στον ιό - Τουλάχιστον 40 κρούσματα από το γλέντι

Zευγάρι και καλεσμένοι γλέντησαν μέχρι πρωίας στο σπίτι των νεονύμφων στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

gamos
Κορωνο-γάμος στο Μαρούσι, με σαράντα ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους καλεσμένους να νοσούν όλοι λίγες ημέρες μετά το «Ησαϊα χόρευε» κι αυτό γιατί η νύφη ήταν θετική στον ιό χωρίς να το γνωρίζει.

Ο γάμος τελέστηκε στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στην περιοχή του Αμαρουσίου, ενώ αμέσως μετά ζευγάρι και καλεσμένοι γλέντησαν μέχρι πρωίας στο σπίτι των νεονύμφων στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr μια από τις καλεσμένες της γαμήλιας τελετής η νύφη δεν γνώριζε πως ήταν θετική στον ιό, ενώ για το πως νόσησε υποψιάζεται κάποιους από τους ενοίκους της πολυκατοικίας όπου ζει, καθώς εκείνοι ήδη νοσούσαν: 

«Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως εγώ και ο σύζυγος μου καταλάβαμε πως νοσούσαμε, εμβολιασμένοι και οι δυο, γιατί παρουσιάσαμε συμπτώματα τρεις με τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο. Πρώτος εμφάνισε ελαφριά συμπτώματα ο σύζυγος μου, όπου έκανε μοριακό τεστ και βρέθηκε θετικός. Αμέσως ενημερώσαμε συγγενείς και ζευγάρι για την κατάσταση και εκεί μάθαμε πως νοσούσαμε οι περισσότεροι. Μέχρι να τελειώσει η εβδομάδα είχαν κολλήσει όλοι όσοι ήμασταν μαζί εκείνο το Σάββατο του γάμου».

Σύμφωνα με την νεαρή γυναίκα τα συμπτώματα που παρουσίασε τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της ήταν δέκατα, πόνους στα κόκαλα: 

«Έχασα γεύση και όσφρηση ευτυχώς για λίγα 24ωρα. Είμαι σίγουρη πως μας έσωσε το γεγονός πως ήμασταν τριπλά εμβολιασμένοι. Μια θεία μου ανεμβολίαστη που βρέθηκε κι εκείνη θετική, έκανε υψηλό πυρετό για αρκετές ημέρες, ενώ λίγο χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Μόλις έμαθα για την πορεία όλων ενημέρωσα και την εκκλησία, αλλά ευτυχώς εκεί δεν παρουσιάστηκε κάποιο κρούσμα. Στο γλέντι φαίνεται να έγινε το κακό, που μείναμε πολλές ώρες όλοι μαζί σ ένα χώρο κλεισμένοι. Δώσε τις αγκαλιές και τα φιλιά για τα ευτυχές γεγονός, λίγο ήθελε να γίνει το κακο».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την χθεσινή επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα καταγράφηκαν συνολικά 8.214 νέα κρούσματα 63 νέοι θάνατοι ενώ στις ΜΕΘ της χώρας νοσηλεύονται 417 διασωληνωμένοι ασθενείς.


Ειδήσεις σήμερα

Οι κυρώσεις της Ιαπωνίας θα βοηθήσουν ώστε να προκληθεί μεγάλο κόστος στη Ρωσία, λέει ο Μπλίνκεν

Τουρκικό Bayraktar βάλλει κατά ρωσικού στόχου - Το βίντεο της ουκρανικής πρεσβείας στην Άγκυρα

Οι Λευκορώσοι αποφάσισαν σε δημοψήφισμα να σταματήσει η χώρα τους να είναι αποπυρηνικοποιημένη ζώνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης