Πόλεμος στην Ουκρανία: Βίντεο με τουρκικό Bayraktar να βάλλει κατά ρωσικού στόχου

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βίντεο με τουρκικό Bayraktar να βάλλει κατά ρωσικού στόχου

Σελίδα στο Twitter που διαχειρίζεται η ουκρανική πρεσβεία στην Άγκυρα, προβάλλει βίντεο με χτύπημα κατά ρωσικού στόχου, δίνοντας εύσημα στα τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη

117051_AATurkishdroneTB2_1635291684942
Μπορεί η Ρωσία να δηλώνει πως κατά την επίθεση – εισβολή στην Ουκρανία να έχει καταφέρει να θέσει εκτός τέσσερα τουρκικά μη επανδρωμένα τουρκικά αεροσκάφη UAV Bayraktar TB2, αλλά και το τουρκο-ουκρανικό εργοστάσιο κατασκευής τους στο νότιο τμήμα της χώρας, αλλά σελίδα στο Twitter που διαχειρίζεται η ουκρανική πρεσβεία στην Άγκυρα, εκθειάζει τις επιτυχίες των τουρκικών μέσων κατά ρωσικών στόχων.
«Μπράβο στα Μπαϊρακτάρ TB2» σχολιάζει η ανάρτηση, προβάλλοντας βίντεο που -σύμφωνα με όσα υποστηρίζει- εικονίζει ρωσικό στρατιωτικό στόχο, να έχει πληγεί από χτύπημα UAV Bayraktar, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Το προηγούμενο διάστημα η αποστολή στην Ουκρανία τουρκικών μαχητικών μη επανδρωμένων αεροσκάφων, είχε προκαλέσει προβληματισμό και ανησυχία τόσο στην Ρωσία όσο και στις δύο ρωσόφωνες ντε φάκτο αποσχισθείσες δημοκρατίες στο ουκρανικό έδαφος. Για αυτό και η άμεση στοχοποίηση τους από τις ρωσικές δυνάμεις, την πρώτη μέρα του πολέμου.
Ειδήσεις σήμερα

Θλίψη και μηνύματα πένθους για τον θάνατο της Μαριέττας Γιαννάκου

Πώς ο Ζελένσκι εν μία νυκτί μετατράπηκε από κωμικός σε ήρωας της Ουκρανίας

Καθαρές λύσεις και «αλλαγή παραδείγματος» από Μητσοτάκη στην πολιτική ασφάλειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης