Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Εξομολογούνται παιδιά που συμμετείχαν σε ραντεβού θανάτου» λέει ο «παπα-ΠΑΟΚ»

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Εξομολογούνται παιδιά που συμμετείχαν σε ραντεβού θανάτου» λέει ο «παπα-ΠΑΟΚ»

 «Ξέρεις τι σημαίνει να σου διηγούνται ότι εμείς 50 από τη μία πλευρά και 50 από την άλλη ή 100 από εδώ και 100 από εκεί συναντιόμασταν για να πλακωθούμε και να σφαχτούμε;» ανέφερε ο πατέρας Χρήστος Μίτσιος, γνωστός ως «παπα-ΠΑΟΚ»

papa-paok-3
«Έρχονται και εξομολογούνται παιδιά που συμμετείχαν σε ραντεβού θανάτου», είπε ο πατέρας Χρήστος Μίτσιος, γνωστός ως παπα-ΠΑΟΚ.

«Το προσωνυμίο αυτό, το παπα-ΠΑΟΚ, όταν άρχισε να κολλάει πάνω μου εγώ προβληματιζόμουν και έλεγα πώς ένας παπάς με τα γέννια, με τις λειτουργίες σου θα δεχθείς αυτό το προσωνυμίο... Στη συνέχεια κατάλαβα πως μέσα από αυτό ξεκλείδωσαν και ξεκλειδώνουν ψυχές. Ξεκλειδώνουν ψυχές παράξενες. Ψυχές φευγάτες που δεν θα πήγαιναν σε άλλον ιερέα ή σε άλλο θεσμό για να μιλήσουν. Και όντως έρχονται πολλά παιδιά. Δεκάδες», είπε στο Open.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chnvmk5d7g0p-se)


Και συνέχισε: «Προσπαθώ από την πρώτη στιγμή με την αγκαλιά μου να σκύψω δίπλα τους. Να κάτσω δίπλα τους. Να με νιώσουν φίλο τους αλλά πολύ γρήγορα να βγάλουν την ψυχή τους να καταλάβω πόσο βαθιά έχουν αρρωστήσει, πόσο βαθιά έχουν μπει ένστικτα παράξενα και εκεί να δουλέψουμε μαζί. Και δουλεύουνε πολλά παιδιά. Και άλλαξαν πολλά παιδιά. Και κατάλαβαν πολλά παιδιά μέσα σε αυτά τα χρόνια ότι πραγματικά αυτό δεν μπορεί να πάει άλλο. Και θα πω κάτι παράξενο. Ξεκινάνε και από Αθήνα και έρχονται. Έχω παιδιά που συμμετείχανε σε συναντήσεις θανάτου. Ξέρεις τι σημαίνει να σου διηγούνται ότι εμείς 50 από τη μία πλευρά και 50 από την άλλη ή 100 από εδώ και 100 από εκεί συναντιόμασταν για να πλακωθούμε και να σφαχτούμε;».

«Πιστεύω ότι σε μένα φτάνουν αφού έχει αρχίσει λίγο να λυγίζει η καρδιά τους και η ψυχή τους και να σκέφτονται πως θα λυτρωθούν από αυτά», συμπλήρωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνες για δέκα χούλιγκανς που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη

Θρίλερ στην Εύβοια: Δολοφονία και όχι αυτοκτονία ο θάνατος του 33χρονου πατέρα και αγρότη από τα Ψαχνά

Celebrities και οι... stalkers τους: Ανατριχιαστικές ιστορίες με εμμονικούς θαυμαστές και σταρ που που έζησαν τον τρόμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης