Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπε σχετικά με την μελέτη Τσιόδρα - Λύτρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το μεσημέρι μετά την ομιλία μου στη Βουλή κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2022, απαντώντας στην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου σχετικά με την μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα , υπενθυμίζω, ότι είπα επί λέξει :
“ Η κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα για τα θέματα αυτά, έχει λάβει πρωτοβουλίες, έχει σχεδιάσει και έχει υλοποιήσει πολιτικές, που ενισχύουν το σύστημα Υγείας, και προσπαθούν να θεραπεύσουν, ακριβώς αυτά τα προβλήματα. Ποια είναι τα προβλήματα που εντοπίζει η μελέτη;
(1) ότι όταν δέχεται μεγαλύτερο φόρτο το Σύστημα Υγείας είναι δυσκολότερο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και
(2) ότι υπάρχουν ανισότητες σε περιφερειακό επίπεδο στο ΕΣΥ. Και τα δύο ζητήματα -πολύ πριν την εκπόνηση της μελέτης -έχουν τεθεί στο υψηλότερο επίπεδο, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Επομένως, το αν γνωρίζαμε ή όχι τη μελέτη είναι αδιάφορο. Δεν τη γνωρίζαμε. Σας διαβεβαιώ ότι η κυβέρνηση λαμβάνει δεκάδες αντίστοιχες εισηγήσεις και στατιστικά στοιχεία, τα μελετά όλα και τα αξιολογεί όλα”
Είπα, δηλαδή, σαφώς ότι δεν λάβαμε την μελέτη, φράση που αποσιώπησε στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο κ. Σκέρτσος στη δήλωσή του».
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.