Διέρρηξαν τρία αυτοκίνητα και διέφυγαν στη Λαμία

Διέρρηξαν τρία αυτοκίνητα και διέφυγαν στη Λαμία

Οι δράστες έσπασαν τα παράθυρα των τριών οχημάτων γύρω στις 5:30’ τα ξημερώματα, αλλά τους πήρε είδηση ένας περίοικος και έσπευσαν να εξαφανιστούν

klopi_autokinitou-12
Έρευνες για να εντοπιστούν οι νεαροί Ρομά που διέρρηξαν ταυτόχρονα τρία αυτοκίνητα στη Λαμία τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, διενεργεί η Ασφάλεια που αναζητά πλάνα από κάμερες καταστημάτων στην περιοχή κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Οι δράστες έσπασαν τα παράθυρα των τριών οχημάτων γύρω στις 5:30’ τα ξημερώματα, αλλά τους πήρε είδηση ένας περίοικος και έσπευσαν να εξαφανιστούν, αφού όμως πρόλαβαν να αρπάξουν ένα χρηματικό ποσό από το εσωτερικό του ενός. Οι ιδιοκτήτες έχουν τώρα να πληρώσουν τις ζημιές, καθώς οι δράστες έσπασαν δύο τζάμια στο ένα όχημα, χάλασαν την πόρτα και έσπασαν το μικρό τζάμι του δεύτερου και το φινιστρίνι του τρίτου. Στο διάστημα που βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα, έγινε και άλλη μια διάρρηξη σε αυτοκίνητο στην περιοχή Παγκρατίου.

Μπήκε σε σπίτι για να κλέψει ηλεκτρική συσκευή

Σε ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας τρύπωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας45χρονος Έλληνας και αποπειράθηκε να κλέψει μια ηλεκτρική συσκευή, όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα κλοπής με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή ώρας 2021: Πότε θα πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω

Επίσκεψη συμβολισμών στην Αθήνα από τη Μέρκελ: «Απολογισμός» των σχέσεων Ελλάδας - Γερμανίας με το βλέμμα στο αύριο

Τοπικές βροχές σήμερα στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη - Δείτε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης