Ένα χασισόδεντρο πρόδωσε τους διακινητές κάνναβης

Ένα χασισόδεντρο πρόδωσε τους διακινητές κάνναβης

Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και κατηγορούνται για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση

Lesbos-diakinisi-kannabis-2
Όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης εντόπισαν ένα μοναχικό δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 90 εκατοστών σε ορεινή τοποθεσία στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, άρχισαν να ξετυλίγουν ένα κουβάρι που τους οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που βρήκαν, εξακριβώθηκε πως το χασισόδεντρο καλλιεργούσε ένας Έλληνας και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου κατοικεί μαζί με τον αδελφό του. Εκεί, βρέθηκαν οκτώ γυάλινα βάζα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 323 γραμμάριων και 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 41 γραμμάριων που τα αδέλφια προόριζαν για πώληση σε χρήστες της περιοχής.

Τις παράνομες δραστηριότητές τους μαρτυρούσαν, άλλωστε, τα μετρητά ύψους 4.800 ευρώ που κατασχέθηκαν στο σπίτι και προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών. Τα δυο αδέλφια συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και κατηγορούνται για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.


Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Καραμίχος: Φωτογραφίζεται με την πανέμορφη κόρη του, Ρεγγίνα

Η ΑΑΔΕ στέλνει «γράμμα» σε 75.000 ιδιοκτήτες ΙΧ που δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας το 2016

Με τους Βορειοηπειρώτες σε Κλεισούρα και Βουλιαράτες για την 28η Οκτωβρίου ο Κατσανιώτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης