Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει 39χρονος πατέρας στο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης: «Έχω μετανιώσει που δεν έκανα το εμβόλιο»
«Τίποτα άλλο δε σε νοιάζει όταν είσαι εδώ μέσα, μόνο να βγεις και να δεις τα παιδάκια σου. Μετά από τέτοια εμπειρία, τεράστια, μεγάλη, όχι απλώς προτείνω ανεπιφύλακτα το εμβόλιο, αλλά έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει ο ίδιος», δήλωσε ο 39χρονος
«Έχω δυο παιδάκια 10 και 8 ετών με παίρνουν κάθε μέρα», τα λόγια αγωνίας ενός ακόμη ανεμβολίαστου νεου ανθρώπου που νοσηλεύεται με κορωνοϊό και δίνει μάχη με τον αόρατο εχθρό.
Ο 39χρονος πατέρας δύο παιδιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε μετανιωμένος που δεν έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
Η «ίωση» όχι μόνο δεν πέρασε, αλλά τον οδήγησε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης να προσπαθεί να αναπνεύσει φορώντας μάσκα οξυγόνου.
Αναφερόμενος στο εμβόλιο είπε: «Δεν έκανα το εμβόλιο όχι γιατί είμαι αρνητής, θα το έκανα, αλλά δεν "σκόνταψα" κιόλας που λένε να το κάνω. Δεν το είχα δηλαδή πρώτη ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι είχα σκοπό να το κάνω, αλλά άργησα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα με πήρε η κάτω βόλτα. Πήγα στο νοσοκομείο της Κατερίνης πρώτα, μπήκα βγήκα κάνα δυο φορές και τελικά την τρίτη φορά πήγα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο».
«Έχω δυο παιδάκια 10 και 8 ετών με παίρνουν κάθε μέρα στο viber. Τα βλέπω και περιμένουν να γυρίσω στο σπίτι μας. Τίποτα άλλο δε σε νοιάζει όταν είσαι εδώ μέσα, μόνο να βγεις και να δεις τα παιδάκια σου. Μετά από τέτοια εμπειρία, τεράστια, μεγάλη, όχι απλώς προτείνω ανεπιφύλακτα το εμβόλιο, αλλά έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει ο ίδιος», πρόσθεσε.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.