Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα στην Αθήνα - Live εικόνα

Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα στην Αθήνα - Live εικόνα

Σήμερα η Πλατεία Συντάγματος θα «κινείται» στο ρυθμό του EKO Ράλι Ακρόπολις  - Κλειστός ο σταθμός «Σύνταγμα» - Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του τραμ -  Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ralliakropolis-kedro
Από σήμερα το πρωί, της 9ης Σεπτεμβρίου, η Πλατεία Συντάγματος «κινείται» στο ρυθμό του EKO Ράλι Ακρόπολις.

Η κεντρική πλατείας της χώρας θα φιλοξενήσει το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, αποτελώντας το σημείο όπου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι θα «συστηθεί» σε κάθε πολίτη ή επισκέπτη της Αθήνας.

Ειδικότερα για την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, οι δρόμοι γύρω από την Πλατεία Συντάγματος θα συνθέσουν τη μήκους 0,98 χλμ. πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα, από όπου στις 18:08 θα ακουστεί και ο πρώτος αγωνιστικός ήχος του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας θα υπάρξουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, λόγω του Ράλι Ακρόπολις, η έναρξη του οποίου θα γίνει το απόγευμα.

Η Αθήνα, κινείται  στον ρυθμό του Ράλι Ακρόπολης με το κέντρο της πόλης να παραλύει για 10 ολόκληρες ώρες, καθώς για πρώτη φορά η διοργάνωση ξεκινά από την Ακρόπολη και με πρώτη «ειδική διαδρομή» στην πλατεία Συντάγματος. Όσον αφορά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, κλείνει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, αλλαγές θα υπάρξουν και στα δρομολόγια του τραμ.

Από νωρίς σήμερα η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στις εθνικές οδούς.

Αυτή την ώρα, λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί, κίνηση διεξάγεται ομαλά, ωστόσο μικρές καθυστερήσεις καταγράφονται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα ανόδου θα συναντήσουν κίνηση οι οδηγοί, στην Κηφισίας στο καθοδικό ρεύμα προς Αθήνα, όπως και επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου,Βασιλίσσης Αμαλίας, Φιλελλήνων, Μιχαλακοπούλου.

LIVE η κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ

A-KINISITORA-RALI

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Βόρεια Μακεδονία: Τουλάχιστον δέκα νεκροί σε πυρκαγιά σε προκάτ μονάδα για ασθενείς με την COVID-19 - Δείτε βίντεο

Χαλκίδα: Συνελήφθη 53χρονος που ξυλοκόπησε τη 49χρονη σύζυγό του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Πανδημία-Ισραήλ: 106 θάνατοι σε 24 ώρες - Πάνω από 2 εκατ. πολίτες έχουν εμβολιαστεί με 3η δόση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης