Μυτιλήνη: Ταξιδιώτης είχε μαζί του... όλα τα είδη κάνναβης – Λογάριασε χωρίς τον... Kym της Αστυνομίας

Μυτιλήνη: Ταξιδιώτης είχε μαζί του... όλα τα είδη κάνναβης – Λογάριασε χωρίς τον... Kym της Αστυνομίας

Είχε μαζί του και ένα πλαστικό κουτί με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας»

ASTYNOMIA
Προϊόντα κάνναβης για κάθε… γούστο είχε κρυμμένα μέσα στις αποσκευές του ένας 45χρονος Έλληνας, ο οποίος αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Λογάριασε, όμως, χωρίς τον σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Kym».

Το εκπαιδευμένο τετράποδο της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου υπέδειξε στους λιμενικούς ότι κάτι ύποπτο κρυβόταν στην βαλίτσα του ταξιδιώτη, με αποτέλεσμα να γίνει έλεγχος και να βρεθούν κρυμμένα μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 13,14 γραμμαρίων, ένα πλαστικό κουτί με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 7,48 γραμμαρίων και ένα γυάλινο φιαλίδιο με χασισέλαιο βάρους 42,93 γραμμαρίων. Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενος για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Mytilini-Kym-narkwtika

Μετέφερε ηρωίνη, κοκαΐνη και εκατοντάδες χάπια

Κλείσιμο
Στα χέρια των ανδρών του Λιμεναρχείου Ναυπλίου έπεσε ένας 40χρονος Έλληνας που επρόκειτο να περάσει στις Σπέτσες από το λιμάνι της περιοχής Κόστα στο Πόρτο Χέλι, καθώς κατά την διάρκεια ελέγχου που του έκαναν βρήκαν στην κατοχή του 160,5 γραμμάρια ηρωίνης, 1,7 γραμμάριο κοκαΐνης, 11 ναρκωτικά χάπια και δύο μεταλλικές λάμες!

Οι λιμενικοί προχώρησαν στην σύλληψη του 40χρονου και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του στις Σπέτσες, όπου κατασχέθηκαν άλλα 329,5 ναρκωτικά χάπια και τέσσερα φυσίγγια διάφορων διαμετρημάτων. Σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο: Στη μάχη από τα ξημερώματα εναέρια μέσα - Εκκενώθηκαν πέντε χωριά

Νίκος Δένδιας: Η Τουρκία πήρε διαζύγιο από τη διεθνή νομιμότητα

Η μαφία του... λουκουμά: «Έτσι με έδειραν και με πυροβόλησαν» - Στο φως η δικογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης