Θεσσαλονίκη: Ένα μικρό οπλοστάσιο είχε στο σπίτι του ο 39χρονος που συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Ένα μικρό οπλοστάσιο είχε στο σπίτι του ο 39χρονος που συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς στον Εύοσμο

Μία κυνηγετική καραμπίνα, δύο πιστόλια των 9 mm, δύο μεταλλικούς γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου G3, οκτώ γεμιστήρες πιστολιού, φυσίγγια, αλεξίσφαιρο γιλέκο στρατιωτικού τύπου κι έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό είχε ο 39χρονος που συνελήφθη επειδή πυροβολούσε -στον αέρα- από το μπαλκόνι του

evosmos_39xronos_pyrovolismoi
Στη σύλληψη 39χρονου άντρα, ο οποίος βγήκε χθες το μεσημέρι στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με καραμπίνα, προχώρησε η αστυνομία. Ευτυχώς οι άσκοποι πυροβολισμοί από τον πρώτο όροφο της κατοικίας δεν προκάλεσαν κάποιο τραυματισμό.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, δικογραφία για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην κατοικία του, αλλά και σε οικία στην περιοχή της Ποντοηράκλειας Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια κυνηγετική καραμπίνα με προσαρτημένη αυτοκόλλητη φυσιγγιοθήκη έξι φυσιγγίων, δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών, δύο μεταλλικοί γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου G3, οκτώ γεμιστήρες πιστολιού, πλήθος φυσιγγίων, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο στρατιωτικού τύπου, ένα φορητό ασύρματο με δύο μπαταρίες και ένας αυτοσχέδιος εμπρηστικός- εκρηκτικός μηχανισμός με φιτίλι συνδεδεμένος με γκρι κολλητική ταινία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Κατασχέθηκαν όπλα, πλήθος φυσιγγίων και ένας αυτοσχέδιος εμπρηστικός – εκρηκτικός μηχανισμός

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφαλείας Θεσσαλονίκης οδήγησε στη σύλληψη 39χρονου ημεδαπού, μετά από περιστατικό με άσκοπους πυροβολισμούς.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης δικογραφία για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (26-07-2021) ο 39χρονος προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς με καραμπίνα από μπαλκόνι πρώτου ορόφου οικίας, όπου διαμένει, στην περιοχή του Ευόσμου με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία του αλλά και σε οικία στην περιοχή της Ποντοηράκλειας Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μία (1) κυνηγετική καραμπίνα με προσαρτημένη αυτοκόλλητη φυσιγγιοθήκη έξι φυσιγγίων,
Κλείσιμο
Δύο (2) πιστόλια των 9 mm ,
Δύο (2) μεταλλικοί γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου G 3,
Οκτώ (8) γεμιστήρες πιστολιού,
Πλήθος φυσιγγίων,
Ένα (1) αλεξίσφαιρο γιλέκο στρατιωτικού τύπου,
Ένα (1) φορητό ασύρματο μάρκας με δύο μπαταρίες και
Ένας (1) αυτοσχέδιος εμπρηστικός – εκρηκτικός μηχανισμός με φυτίλι συνδεδεμένος με γκρι κολλητική ταινία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
27072021thessalonikipir




Ειδήσεις σήμερα: 

Το σκεπτικό της Επιτροπής για τον εμβολιασμό των 12-14 - «Πηγή» νέων επιδημικών εξάρσεων τα παιδιά

Μύκονος: Δείτε βίντεο από κορωνοπάρτι σε σκάφος - Σαρώνουν οι έφοδοι του Λιμενικού

Έως και 195 ευρώ θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης