Η ΙΚΕΑ ήρθε πιο κοντά μας

Η ΙΚΕΑ ήρθε πιο κοντά μας

Ένα κατάστημα IKEA «νέας γενιάς» δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους κατοίκους του Πειραιά και των γειτονικών περιοχών, μία ολοκληρωμένη εμπειρία ΙΚΕΑ, κοντά στο σημείο όπου ζουν, εργάζονται, μετακινούνται και κάνουν τις αγορές τους.

ikea-cen1

Sponsored Content

Όλοι έχουμε στο σπίτι μας κάποιο αγαπημένο αντικείμενο IKEA, όλοι έχουμε ξεφυλλίσει και διαλέξει τα πιο όμορφα κομμάτια από τους καταλόγους της, όλοι έχουμε περιηγηθεί για ώρες στα καταστήματα IKEA. Αν μας το επέτρεπε η καθημερινότητά μας, θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο συχνές επισκέψεις για να πάρουμε ιδέες, να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας, να σχεδιάσουμε, να γευτούμε νέες μοναδικές σουηδικές συνταγές. Αυτή ακριβώς την επιθυμία έρχεται να εκπληρώσει η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, προχωρώντας στη δημιουργία καταστημάτων «νέας γενιάς», μέσα στον αστικό ιστό, προσφέροντας πραγματική αμεσότητα πρόσβασης.

Ο νέος τύπος καταστημάτων ΙΚΕΑ «νέας γενιάς», αποτελεί μέρος ενός στρατηγικού πλάνου επενδύσεων του Ομίλου FOURLIS, που συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις, ακόμη κι εν μέσω κρίσης, με στόχο να ενισχύσει τόσο την εθνική οικονομία, όσο και την καθημερινή ζωή των πελατών της ΙΚΕΑ. Σήμερα, ο Όμιλος FOURLIS, λειτουργεί συνολικά πέντε καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, δύο στη Βουλγαρία και ένα στην Κύπρο, ενώ διαθέτει έξι Pick-Up & Order Points στην Ελλάδα, δύο στη Βουλγαρία και ένα στην Κύπρο.

ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ__1_



ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ__2_


Ανανέωση στην πράξη
Με μια σειρά από μικρότερα, αλλά σύγχρονα καταστήματα, που μπορούν να ενταχθούν εύκολα στον αστικό ιστό, η ΙΚΕΑ επιχειρεί να έρθει ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές και να γίνει πιο προσβάσιμη, αναβαθμίζοντας συνολικά την αγοραστική εμπειρία. Η εισαγωγή του νέου τύπου καταστημάτων στην ελληνική αγορά έρχεται ως απάντηση στις γρήγορα εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών, αλλά και των προτεραιοτήτων που έχει θέσει η εταιρεία για άμεση ανανέωση και εκσυγχρονισμό της «εμπειρίας ΙΚΕΑ».

ikea_dt_peiraias__2_
Κλείσιμο


Το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ είναι το πρώτο του είδους του, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που ξεχωρίζει. Πρόκειται για ένα κατάστημα που μπορούμε να βρούμε στη βόλτα μας στο κέντρο του Πειραιά, στεγασμένο σε ένα ιστορικό, νεοκλασικό, διατηρητέο κτίριο, το «Μέγαρο Πολίτου», δίπλα στην αγορά, επί της Δημητρίου Γούναρη, πολύ κοντά στο λιμάνι. Ένα κτίριο που έχει ανακαινισθεί με προσοχή και σεβασμό στην ιστορία του και έχει μεταμορφωθεί σε ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό «διαμάντι». Διαθέτει μεγάλες, «ανοιχτές» βιτρίνες που ανανεώνονται συνεχώς, προσφέροντας έμπνευση και λύσεις διακόσμησης σε όσους περνούν από το σημείο.

ikea_dt_peiraias__5_



ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ__3_


 Ένα κατάστημα που τα έχει όλα
Στο νέο κατάστημα των 2.000 τ.μ., που εκτείνεται σε τρεις ξεχωριστούς ορόφους μπορεί κανείς να βρει λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού, να εμπνευστεί από τις προτάσεις των ειδικών και να δημιουργήσει το σκηνικό που ονειρεύεται, ανανεώνοντας την καθημερινότητά του. Εκτός από τις λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέες καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις για το σχεδιασμό της κουζίνας τους και της ντουλάπας τους, μέσα από το ειδικό Κέντρο Σχεδιασμού. Εκεί, εξειδικευμένοι υπάλληλοι βοηθούν καθημερινά, κατόπιν ραντεβού, τους πελάτες να σχεδιάσουν τους αγαπημένους τους χώρους, όπως η κουζίνα και η ντουλάπα, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις. Στο δεύτερο όροφο φιλοξενείται, επίσης, το εμβληματικό Εστιατόριο με θέα στο λιμάνι, το οποίο θα λειτουργεί από τις 21 Ιουλίου, με πλήθος νέων γευστικών προτάσεων, καθώς και η Γωνία Σουηδικών Γεύσεων.

ikea_dt_peiraias__8_


Ο νέος τύπος καταστημάτων έρχεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά με τα υπάρχοντα καταστήματα ΙΚΕΑ, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα νέο κανάλι επαφής με τη μάρκα, βασισμένο στις δικές τους, σύγχρονες ανάγκες και καθημερινότητα. Μέσα στο 2021 θα ακολουθήσουν και άλλα καταστήματα «νέας γενιάς» εντός κι εκτός Ελλάδος.

#ΙΚΕΑpiokonta #ikeapiraeus

ikea_dt_peiraias__7_


INFO
-Στο νέο κατάστημα του Πειραιά, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πάνω από 1.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που ανανεώνονται συνεχώς και να παραγγείλουν όλα τα προϊόντα ΙΚΕΑ για να τα παραλάβουν είτε στον χώρο τους με μικρή επιπλέον χρέωση, είτε στο κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός ή το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.
- Στο Εστιατόριο ΙΚΕΑ οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαύσουν, μεταξύ πολλών άλλων, τα διάσημα κεφτεδάκια, καθώς και τη φυτικής προέλευσης εναλλακτική τους χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη γεύση και στη νοστιμιά και με μόνο 4% περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
-Στο πλαίσιο των δράσεων αειφορίας, και της βιώσιμης ανάπτυξης της ΙΚΕΑ, όλα τα προϊόντα του εστιατορίου θα προσφέρονται σε ανακυκλώσιμες, χάρτινες συσκευασίες.
-Στο Take-Away Café παρέχεται καφές με πιστοποίηση UTZ που εξασφαλίζει βελτιωμένες μεθόδους γεωργίας για τους αγρότες, καλύτερες συνθήκες εργασίας, φροντίδα για τα παιδιά τους και το περιβάλλον και πλήρη ιχνηλασιμότητα από τη φυτεία στο φλιτζάνι.

ikea_dt_peiraias__3_

ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ__4_-fin_2

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης