Επέτειος δολοφονίας Αξαρλιάν: Συγκινητική ανάρτηση Κώστα Μπακογιάννη - Αιχμές από ΝΔ για τις άδειες σε Κουφοντίνα

Επέτειος δολοφονίας Αξαρλιάν: Συγκινητική ανάρτηση Κώστα Μπακογιάννη - Αιχμές από ΝΔ για τις άδειες σε Κουφοντίνα

Ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος με αφορμή τη συμπλήρωση σήμερα 29 χρόνων από την τρομοκρατική επίθεση με θύμα τον 20χρόνο τότε Θάνο -  Φόρος τιμής και από την Ντόρα Μπακογιάννη

epikoli
Με μία συγκινητική ανάρτηση, αφού και ο ίδιος θρήνησε τον πατέρα του που δολοφονήθηκε από τη 17Ν, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, τίμησε την επέτειο από τον άδικο χαμό του Θάνου Αξαρλιάν, ο οποίος σαν σήμερα το 1992, έπεφτε νεκρός από την τρομοκρατική οργάνωση.

Ο κ. Μπακογιάννης έγραψε: «29 χρόνια τώρα, την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, στις τέσσερεις και τρία πρώτα λεπτά, η μαμά του Θάνου Αξαρλιάν, τα αδέρφια του, η οικογένειά του, οι αγαπημένοι και οι φίλοι του αφήνουν ένα λουλούδι, εκεί που δολοφονήθηκε από τους τρομοκράτες. Σήμερα, θα ήταν μόλις 49 ετών. Ο ανιψιός του, ο Στέφανος, έχει τα μάτια του».


Νωρίτερα και η Ντόρα Ντόρα Μπακογιάννη έκανε ανάρτηση μίας φωτογραφίας του Αξαρλιάν γράφοντας: «Η μνήμη του Θάνου Αξαρλιάν και των άλλων θυμάτων της τρομοκρατίας θα είναι πάντα ζωντανή.Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

ΝΔ: Κάποιοι έκαναν διαδηλώσεις υπέρ του εκτελεστή...

Η ΝΔ εξέδωσε μία αιχμηρή ανακοίνωση, που περιέχει έμμεσες πλην σαφείς βολές κατά της πολιτικής και γενικότερα της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο φαινόμενο της τρομοκρατίας στη χώρα μας.

Κλείσιμο
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:  Ο Θάνος Αξαρλιάν θα ήταν σήμερα 49 χρονών, αν δεν τον δολοφονούσαν οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη στις 14 Ιουλίου του 1992. Έχουμε καθήκον να θυμόμαστε. Η διαρκής μάχη κατά της τρομοκρατίας αποτελεί εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον, το οποίο υπηρετεί την ελευθερία και υπηρετείται από την ενότητα.
Δυστυχώς κάποιοι, δεν διδάχθηκαν τίποτα και ακόμη και τους προηγούμενους μήνες οργάνωναν διαδηλώσεις υπέρ του εκτελεστή του 20χρονου τότε φοιτητή και τα προηγούμενα χρόνια του έδιναν άδειες για να επισκέπτεται τον τόπο του εγκλήματος.Ημέρες μνήμης σαν τη σημερινή υπογραμμίζουν τη σημασία και την αναγκαιότητα της απόλυτης καταδίκης κάθε μορφής βίας και τρομοκρατίας από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις χωρίς αστερίσκους και μισόλογα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης