Νέο app από το eKiosky’s με δώρο 10€

Νέο app από το eKiosky’s με δώρο 10€

To eKioskys.gr, η απόλυτη πλατφόρμα για τις καθημερινές σου ανάγκες, από είδη περιπτέρου και καφέ μέχρι μπίρες, παγωτά και προϊόντα βασικής διατροφής, βρίσκεται πλέον και μέσω της ολοκαίνουργιας εφαρμογής του στο κινητό σου

963x541__2_
To νέο app του ekiosky’s, διαθέσιμο για όλες τις κινητές συσκευές iOS ή Android, φέρνει την παραγγελία σου ένα ακόμη βήμα πιο κοντά, από την άνεση του κινητού σου τηλεφώνου. Με ένα ταπ στο κινητό ή το τάμπλετ, κάνεις την παραγγελία σου εύκολα και ακόμα πιο γρήγορα, απ’ όπου και αν βρίσκεσαι. Η νέα εφαρμογή ekiosky’s app προσφέρει επιπλέον λειτουργίες σε σχέση με το site, όπως η ανάκληση των προηγούμενων παραγγελιών και η ακόμα πιο εύκολη προσθήκη πολλαπλών προϊόντων. Και φυσικά, φέρνει την παραγγελία σου με άμεση και δωρεάν παράδοση.

Το καλύτερο όμως νέο είναι η προσφορά του eKiosky’s για όσους από εμάς κατεβάσουμε το νέο app στο κινητό μας μέσα στον Ιούλιο. Κάνοντας την παραγγελία σου σε οικογενειακό παγωτό ALGIDA, ΕΒΓΑ ή Ben & Jerry’s και προσθέτοντας τον κωδικό ICECREAM5, έχεις αυτόματα έκπτωση 5€. Και μάλιστα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον κωδικό όχι 1, αλλά 2 φορές! Έτσι μπορείς να κερδίσεις συνολικά 10€ στις αγορές σου σε οικογενειακά παγωτά! Η μόνη προϋπόθεση είναι να καλύπτεται η ελάχιστη παραγγελία στα υπόλοιπα προϊόντα εκτός καπνικών.

Μπορείς να κατεβάσεις το νέο app του eKiosky’s εδώ. Κάνεις την παραγγελία σου, προσθέτεις τον κωδικό ICECREAM5 και… καλή απόλαυση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης