Ρόδος: Αλλοδαποί ταξίδεψαν στο νησί για να κάνουν διαρρήξεις

Ρόδος: Αλλοδαποί ταξίδεψαν στο νησί για να κάνουν διαρρήξεις

Κατέφθασαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο είχαν φορτώσει κατσαβίδια, μια πένσα, έναν «κάβουρα» και κλειδιά πασπαρτού

Rodos-diarrixeis
Με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο είχαν φορτώσει κατσαβίδια, μια πένσα, έναν «κάβουρα» και κλειδιά πασπαρτού, ταξίδεψαν με το πλοίο της γραμμής στη Ρόδο τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου τρεις αλλοδαποί -δύο άνδρες και μια γυναίκα- με σκοπό να κάνουν κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν.

Την περασμένη Πέμπτη κατάφεραν να ξαφρίσουν χρήματα από μια ξενοδοχειακή επιχείρηση στην πόλη της Ρόδου με τη μέθοδο της απασχόλησης, ενώ την επόμενη ημέρα διέρρηξαν δυο σπίτια και άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές. Όμως, η δραστηριότητά τους εξακριβώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκε ο χώρος όπου διέμεναν.

Εκεί, συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής οι δυο άνδρες, ενώ η γυναίκα έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Στον χώρο διαμονής τους και στο όχημα του χρησιμοποιούσαν και κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στους δικαιούχους, κινητά που χρησιμοποιούσαν για τις επικοινωνίες μεταξύ τους, δέκα ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και αποκόμματα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν και διάφορα άλλα αντικείμενα η προέλευση των οποίων ερευνάται και εκτιμάται ότι προέρχονται από διαρρήξεις που δεν έχουν καταγγελθεί. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, τους ασκήθηκε δίωξη για σύσταση εγκληματικής ομάδας, διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.



Ειδήσεις σήμερα

Η ετυμηγορία για τον βασικό κατηγορούμενο της πολύκροτης δίκης παιδεραστίας του Μίνστερ

Ο Αρκάς σχολιάζει με τον μοναδικό του τρόπο τους ανεμβολίαστους

Πελώνη: Όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν περισσότερους περιορισμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης