Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Στην Αλόννησο περιμένουν την Λυδία με ανοιχτή αγκαλιά

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Στην Αλόννησο περιμένουν την Λυδία με ανοιχτή αγκαλιά

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν ζητά την αποκλειστική επιμέλεια – Σήμερα οι αποφάσεις για την προσωρινή επιμέλεια – Σε συνεννόηση οι δύο οικογένειες – Ψυχικό ράκος η μητέρα της Καρολάιν

carolain-0
Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση που αφορά στην προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, κόρης της δολοφονημένης Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, η οικογένεια ζητεί την αποκλειστική κηδεμονία ενώ η οικογένεια του Αναγνωστόπουλου ζητεί συνεπιμέλεια βάσει της οποίας το παιδί θα ζει έξι μήνες μαζί της στην Αθήνα και έξι στην Αλόννησο.

«Η οικογένεια της Καρολάιν το περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά. Η Αλόννησος το περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά αυτό το παιδί. Θα του δώσει αγάπη», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης, επισημαίνοντας την ανάγκη το παιδί να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον σταθερό.

Πρόσθεσε ότι η οικογένεια του θύματος είναι πρόθυμη σε συνεννόηση να παρέχει οποιαδήποτε επικοινωνία ζητηθεί από την άλλη πλευρά καθώς οι σχέσεις τους δεν έχουν διαρρηχθεί αλλά και γιατί είναι καλό αφού το παιδί δεν έχει τους γονείς του δίπλα του, να αναπληρώσουν κάποιο κενό οι παππούδες και οι γιαγιάδες του «σαν υποκατάστατα και όχι σαν αντικαταστάτες».

«Πρέπει να πέσουν όλοι πάνω σε αυτό το παιδί με υπομονή, με αγάπη, με στοργή για να μπορέσει να ορθοποδήσει», σημείωσε και πρόσθεσε ότι η οικογένεια θα δεχθεί οποιαδήποτε βοήθεια εξειδικευμένων επιστημόνων όταν χρειαστεί ώστε το παιδί να ισορροπήσει «να γίνει μια κοπέλα στην κοινωνία της Αλοννήσου ελπίζω πιο καλότυχη από τη μαμά της».

Ο κ. Χαρμάνης τόνισε ότι η μητέρα της Καρολάιν είναι ένα ψυχικό ράκος και σχεδόν λιποθύμησε όταν ο δολοφόνος, «τότε ήταν ο τεθλιμμένος σύζυγος», της τηλεφώνησε και της είπε ότι τους λήστεψαν και σκότωσαν την κόρη της. Έφυγε αμέσως για την Αθήνα, «πλήρωσε το φέρετρο και γύρισε στην Αλόννησο να θάψει το παιδί της», τόνισε ο δικηγόρος.

Ειδήσεις σήμερα: 
Κλείσιμο
Μέρκελ καλεί Ευρώπη: «Κλείστε τα σύνορα στους Βρετανούς τουρίστες!» - Αντιδρούν Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία

Από αύριο ξεκινά η σταδιακή πίστωση των αναδρομικών για 200.000 συνταξιούχους

Οι 7 λόγοι που φέρνουν «έκρηξη» στην κτηματαγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης