Ηράκλειο: Διέρρηξαν ιατρείο για να κλέψουν... 34 ευρώ!

Ηράκλειο: Διέρρηξαν ιατρείο για να κλέψουν... 34 ευρώ!

Ο συναγερμός που χτύπησε ξαφνικά τους χάλασε τα σχέδια

burglar
Ο συναγερμός που χτύπησε ξαφνικά στο ιατρείο ενός παιδιάτρου στο Ηράκλειο, χάλασε τα σχέδια ενός 21χρονου Έλληνα και ενός 26χρονου Αλβανού οι οποίοι το είχαν διαρρήξει στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης και αναγκάστηκαν να το βάλουν στα πόδια έχοντας αρπάξει μόλις... 34 ευρώ!

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη τους ατυχία, καθώς λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς Άμεσης Δράσης και του Τ.Α.Ε., συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένα μαχαίρι. Οι δυο «ποντικοί» προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.

Έκλεψε το πορτοφόλι πελάτη αλλά την έπιασαν

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος η κλοπή του πορτοφολιού ενός πελάτη επιχείρησης στην Ιαλυσό της Ρόδου με χρήματα και προσωπικά έγγραφα και ως δράστιδα ταυτοποιήθηκε μια 58χρονη Ελληνίδα, η οποία το είχε κλέψει στις 8 Ιουνίου. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Στην Πάτρα, συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας δύο Έλληνες οι οποίοι λίγο νωρίτερα διέρρηξαν με αιχμηρό αντικείμενο ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην Πλαζ της πόλης και τρύπωσαν σε ένα ακόμη που βρήκαν ξεκλείδωτο. Οι δράστες έκλεψαν συνολικά 707 ευρώ και ένα ανδρικό ρολόι που βρέθηκαν στην κατοχή τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.



Ειδήσεις σήμερα

Η Κομισιόν ενέκρινε το ελληνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας των 30,5 δισ. ευρώ

Κινέζος επιδημιολόγος τα... βάζει με τις ΗΠΑ: Να στραφούν εκεί οι έρευνες για την προέλευση του κορωνοϊού

Αλλιώτικη σχολή μπαλέτου για μουσουλμάνες προσφέρει μαθήματα... χωρίς μουσική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης