Κρήτη: Ερευνούν σχέσεις με υπόκοσμο του αστυνομικού με τα εκρηκτικά στη Μεσσαρά

Κρήτη: Ερευνούν σχέσεις με υπόκοσμο του αστυνομικού με τα εκρηκτικά στη Μεσσαρά

Βρέθηκαν σχεδόν 43 κιλά εκρηκτικών υλών στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε - Την ευθύνη ανέλαβε ο κουνιάδος του αστυνομικού, ενώ η σύζυγός του αναζητείται

astynomia
Το ενδεχόμενο να είχε διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα στην Κρήτη ερευνούν οι αστυνομικοί του τμήματος Φαιστού και της Ασφάλειας Ηρακλείου για τον συνάδελφό τους που συνελήφθη με το αυτοκίνητο της γυναίκας του γεμάτο με ζελατοδυναμίτιδα και δυναμίτιδα συνολικού βάρους 42,5 κιλών!

Η μεγάλη ποσότητα των εκρηκτικών βρέθηκε κατά τον έλεγχο που έκαναν οι άνδρες του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς στο πορτμπαγκάζ του Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο σταμάτησαν στον δρόμο Μοιρών - Πόμπιας. O αρχιφύλακας που οδηγούσε το όχημα, το οποίο φέρεται να είναι καταχωρημένο στο όνομα της συζύγου του, δήλωσε μόνο την ιδιότητά του, όταν εντοπίστηκε το επικίνδυνο φορτίο.

Στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού όπου προσήχθη, ο αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη των εκρηκτικών και ότι είχε δανείσει το αυτοκίνητο στον αδελφό της συζύγου του. Πράγματι, λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο τμήμα ο κουνιάδος του που ανέλαβε την ευθύνη για την μεταφορά των εκρηκτικών και συνελήφθη.

Η σύζυγός του αρχιφύλακα αναζητείται, ενώ ο ίδιος και ο κουνιάδος του αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών. Παράλληλα, για τον αστυνομικό διατάχθηκε Ε.Δ.Ε. και τέθηκε σε διαθεσιμότητα ως το πέρας της.

Ειδήσεις σήμερα

Η νέα Bachelorette της Αυστραλίας είναι bisexual - Για πρώτη φορά τη διεκδικούν άντρες και γυναίκες  

Μεσανατολικό: Τέθηκε επίσημα σε εφαρμογή η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς

Sea-Eye 4: Επέκρινε την Ρώμη για «ταλαιπωρία» των 415 διασωθέντων μεταναστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης