Αρχαίος αμφορέας και όπλα στο σπίτι διακινητή ναρκωτικών στη Σάμο

Αρχαίος αμφορέας και όπλα στο σπίτι διακινητή ναρκωτικών στη Σάμο

Oι αστυνομικοί ανακάλυψαν πολύ περισσότερα από όσα περίμεναν

xeiropedes_ilikiomenos
Πολύ περισσότερα από όσα περίμεναν ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στα δύο σπίτια ενός 66χρονου Έλληνα στη Σάμο, όταν τα έκαναν φύλλο και φτερό στο πλαίσιο έρευνας για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς βρήκαν ακόμη ένα οπλοστάσιο και έναν αμφορέα της Βυζαντινής εποχής.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 256,65 γραμμαρίων, 15 ναρκωτικά χάπια, 113 σπόροι κάνναβης, δυο θρυμματοποιητές κάνναβης, κενές νάιλον συσκευασίες και μια συσκευή για την αεροστεγή σφράγισή τους, δυο ζυγαριές ακριβείας, καθώς και 1.450 ευρώ από την πώληση των ναρκωτικών.

Ακόμη, βρέθηκαν έξι κυνηγητικά όπλα, δυο αεροβόλα όπλα, τρία μαχαίρια, μια ξιφολόγχη, οκτώ κροτίδες και ο αρχαίος αμφορέας που προέρχεται από ναυάγιο και παραδόθηκε στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων. Τέλος, κατασχέθηκαν 110 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του 65χρονου που συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων για τα όπλα, τα είδη πυροτεχνίας και την προστασία αρχαιοτήτων.

Διακινούσαν "φιξάκια" ηρωίνης

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας αλλοδαπός στον Βόλο, το μεσημέρι της Κυριακής και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι αναζητούσε αγοραστές για έξι "φιξάκια" ηρωίνης συνολικού βάρους 5,65 γραμμαρίων που βρέθηκαν στην κατοχή του. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για διακίνηση.

Κλείσιμο
Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη στην Κόρινθο ένας 40χρονος, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και βρήκαν στην κατοχή του "φιξάκια" με μικροποσότητες ηρωίνης, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 40χρονος προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια, απ' όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.



Ειδήσεις σήμερα:

«Εφικτό ακόμα και να κόψουμε το νήμα πρώτοι στις Ευρωεκλογές» λέει ο Κασσελάκης – «Δουλευταράς» ο Μητσοτάκης

Στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μέχρι την Γερμανία - Οι πιθανοί αντίπαλοι στα προκριματικά του Champions League

Το μοντέλο και η συγγραφέας: Πώς η Βίκυ Καγιά έγινε Ιωάννα Καρυστιάνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης