Απολύτως ασφαλή τα λεωφορεία με leasing – Σκληρή απάντηση σε ΚΙΝΑΛ

Απολύτως ασφαλή τα λεωφορεία με leasing – Σκληρή απάντηση σε ΚΙΝΑΛ

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ καταφεύγει στην ανεύθυνη κινδυνολογία.

Στιγμιοτυπο_2021-04-23__5_32_42_μμ

ην άμεση αντίδραση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή προκάλεσαν τα «πυρά» του ΚΙΝΑΛ για τα νέα λεωφορεία που αποκτήθηκαν μέσω leasing.

Ειδικότερα το ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι τα 40 λεωφορεία που παρέλαβε η κυβέρνηση είναι ακατάλληλα και «δεν πληρούν τον απαράβατο όρο που έθεσε το Ελεγκτικό Συνέδριο για να υπογραφεί η σύμβαση, ότι όλα ανεξαιρέτως τα πλευρικά παράθυρα θα πρέπει να είναι ανοιγοκλειόμενα».

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής απατώντας στο ΚΙΝΑΛ ξεκαθάρισε ότι: «Το ότι το ΚΙΝΑΛ αποφάσισε να γίνει «ουρά» του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό και θα το κρίνουν οι πολίτες. Όμως πλέον υιοθετεί και τις πρακτικές του: αντιπολίτευση της μιζέριας και fake news. Αφού κατέρρευσε το αφήγημά τους ότι δήθεν δεν έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια των λεωφορείων της Αθήνας, τώρα καταφεύγουν στην ανεύθυνη κινδυνολογία ότι δήθεν τα νέα λεωφορεία δεν είναι ασφαλή για τη δημόσια υγεία. Η αλήθεια όμως είναι ότι:

-Όσο κι αν ενοχλεί όσους βάζουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα πάνω από το καλό των πολιτών, τα 300 λεωφορεία που προμηθευόμαστε με leasing, μέρα με τη μέρα πυκνώνουν και περισσότερο τα δρομολόγια των πιο επιβαρυμένων γραμμών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης