Έρευνα: Πώς επιλέγουν οι Έλληνες καταναλωτές πάροχο ενέργειας;

Έρευνα: Πώς επιλέγουν οι Έλληνες καταναλωτές πάροχο ενέργειας;

Σήμερα που η προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου με συμφέροντες όρους είναι η πρώτη προτεραιότητα, σε οικιακό και επαγγελματικό επίπεδο, η αξιοπιστία αλλά και το μέγεθος της εταιρείας-παρόχου παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο σύμφωνα με τους καταναλωτές.

protergia_main
Sponsored content

Κόστος, ξεκάθαροι και αναλυτικοί λογαριασμοί χωρίς κρυφές χρεώσεις, πλήρης εξυπηρέτηση και κάλυψη κάθε εξειδικευμένης ανάγκης είναι μόνο μερικά από τα κριτήρια επιλογής παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος από τους Έλληνες καταναλωτές, όπως προκύπτει από αποτελέσματα σχετικών ερευνών.

H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας, προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κίνητρα και προγράμματα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων και χρεώσεων κερδίζοντας όχι μόνο την προτίμηση αλλά και την εμπιστοσύνη τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες έρευνες, η εξυπηρέτηση από τους πλήρως εξειδικευμένους συνεργάτες της Protergia κάνει όσους έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη εταιρεία να αισθάνονται ασφαλείς σε κάθε περίπτωση, όσο διαφορετικές ή ειδικές και να είναι οι ανάγκες τους.

Αυτό ακριβώς το αίσθημα ασφάλειας και φυσικά τον βαθμό ικανοποίησης τους για τα προγράμματα που τους παρέχει εκφράζουν με τις επιλογές τους.
32705394_m
Κλείσιμο
Ικανοποιημένη η συντριπτική πλειοψηφία
Επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια αξίζει να σημειωθεί ότι 9 στους 10 πελάτες της Protergia δηλώνουν ότι θα παραμείνουν στην εταιρεία καθώς τα δημοφιλή προγράμματά της τους προσφέρουν οφέλη σε όλα τα επίπεδα και καλύπτουν κάθε περίπτωση, όποιες κι αν είναι οι επιμέρους ανάγκες.

Πιο αναλυτικά, το 97% των ερωτηθέντων αξιολογεί θετικά την «ενημέρωση για τη διαδικασία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά» και δηλώνει ικανοποιημένο από τον «χρόνο ενεργοποίησης της νέας σύνδεσης». Επίσης 9 στους 10 είναι ικανοποιημένοι από τους μηνιαίους λογαριασμούς που λαμβάνουν καθώς όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά οι χρεώσεις της Protergia όχι μόνο είναι πιο οικονομικές από τον βασικό πάροχο αλλά αναγράφονται σωστά, αναλυτικά και με ακρίβεια, χωρίς «κρυφά» επιπλέον ποσά.

Τέλος, το 93% των καταναλωτών που έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη εταιρεία δηλώνει ικανοποιημένο από το τμήμα εξυπηρέτησης της. Πιο συγκεκριμένα, θεωρεί το προσωπικό του τμήματος καταρτισμένο, με ιδιαίτερες γνώσεις, ενώ παράλληλα το χαρακτηρίζει ευγενικό και φιλικό.
Ποιά είναι όμως τα πιο δημοφιλή προγράμματα της Protergia σύμφωνα με τις δηλώσεις των καταναλωτών και τι ακριβώς προσφέρουν;

Aπεριόριστες δυνατότητες για οικιακό ρεύμα και φυσικό αέριο
Ιδιαίτερα δημοφιλές στους καταναλωτές αποδεικνύεται το οικιακό πρόγραμμα Double Energy από την Protergia που δίνει την ευκαιρία στους οικιακούς πελάτες να συνδυάσουν έκπτωση 50% στο ρεύμα και 35% στο φυσικό αέριο του σπιτιού τους για 2 ολόκληρα χρόνια.
Είναι πολύ φυσικό εξάλλου να δίνουμε προτεραιότητα στην κάλυψη των αυξημένων ενεργειακών αναγκών του σπιτιού μας με λειτουργικούς και κυρίως οικονομικούς τρόπους αφού αυτό είναι το κέντρο της καθημερινής μας δραστηριότητας και εκεί περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Το Protergia Double Energy Οικιακό απευθύνεται σε καταναλωτές με αυτόνομη σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένη ή μη, καθώς και με νέα ή ενεργή σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την Protergia στο ίδιο ΑΦΜ.

Αντίστοιχα, το Protergia Οικιακό MVP παρέχει ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι με 50% έκπτωση συνέπειας και 100% πράσινη ενέργεια.
115561353_m
Διπλά οφέλη για την επιχείρησή
Η σύγχρονη επιχειρηματική κουλτούρα διαμορφώνεται από συνθήκες που εμπνέουν. Ένα από τα πρωταρχικά ζητούμενα σε όποιον τομέα κι αν δραστηριοποιείται κανείς είναι οι κορυφαίες υπηρεσίες παροχής ενέργειας σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές χρεώσεις.
Αυτός ακριβώς ο συνδυασμός φέρνει το πρόγραμμα της Protergia, Double Energy για την Επιχείρηση, στις πρώτες προτιμήσεις των καταναλωτών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδυάζει ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο από την Protergia με έκπτωση 50% στην ηλεκτρική ενέργεια και 20% έκπτωση στο φυσικό αέριο.

Το Double Energy για την Επιχείρηση απευθύνεται σε επαγγελματίες με σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένη ή μη, καθώς και με νεά ή ενεργή σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την Protergia στο ίδιο ΑΦΜ.
Αντίστοιχα, το Protergia Επαγγελματικό 1 ΜΑΧ 50 προσφέρει ηλεκτρική ενέργεια με 50% έκπτωση συνέπειας και απευθύνεται σε επαγγελματίες χαμηλής τάσης, με εγκατεστημένη ισχύ μέχρι 25 kVA που παρουσιάζουν συνέπεια στην πληρωμή των λογαριασμών τους.

Τέλος, το Protergia Επαγγελματικό 2 ΜΑΧ 35 προσφέρει ηλεκτρική ενέργεια με 35% έκπτωση συνέπειας και μηδενικές χρεώσεις ισχύος και παγίου. Απευθύνεται σε επαγγελματίες χαμηλής τάσης, με συμφωνημένη ισχύ παροχής μεγαλύτερη από 25kVA και έως 250kVA που παρουσιάζουν συνέπεια στην πληρωμή των λογαριασμών τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης