Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου στην Κυπαρισσία - Σκληρές εικόνες

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου στην Κυπαρισσία - Σκληρές εικόνες

Ο 72χρονος δράστης χωρίς κανέναν δισταγμό μπαίνει στο κατάστημα στην Κυπαρισσία αποφασισμένος να σκοτώσει - Για ένα λογαριασμό τηλεφώνου 140 ευρώ το άγριο φονικό - Αμετανόητος ο δράστης δεν θέλει ούτε δικηγόρο

kyparissia-03
Βίντεο – ντοκουμέντο παρουσίασε το MEGA από τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος τηλεφωνίας από τον 72χρονο δράστη στην Κυπαρισσία. Το φονικό έγινε μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα για έναν λογαριασμό των 140 ευρώ.

Στο βίντεο φαίνεται να μπαίνει στο κατάστημα 72χρονος, αποφασισμένος να σκοτώσει. Εκείνη την ώρα, μέσα στο μαγαζί ήταν τρεις πελάτες και ο άτυχος 39χρονος. Ο δράστης κρατάει το όπλο και σημαδεύει.



Ο 72χρονος πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής τον άτυχο άνδρα και είχαν μια μικρή στιχομυθία. Τότε, χωρίς ίχνος δισταγμού και με απόλυτη ψυχραιμία, ο 72χρονος τον πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα. Ύστερα, αποχώρησε σαν μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα, με τους πελάτες να τον κοιτάζουν έντρομοι και σοκαρισμένοι.

Στο μεταξύ προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε από τον εισαγγελέα Κυπαρισσίας ο 72χρονος, που χθες σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος «Γερμανός» στην Κυπαρισσία. Ο 72χρονος, μάλιστα, παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να οριστεί κάποιος από το δικαστήριο και πλέον αύριο στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί για τις πράξεις του.

Κλείσιμο
Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης.

Στον εισαγγελέα ο 72χρονος δράστης του εγκλήματος στην Κυπαρισσία

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο 72χρονος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών εμφανίστηκε αμετανόητος, δηλώνοντας παράλληλα ότι «ήταν θέμα τιμής» και διευκρινίζοντας ότι η όλη διαφορά ήταν για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ, ενώ φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

Ο 72χρονος οδηγήθηκε ξανά προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και από εκεί στα κρατητήρια της Καλαμάτας.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από τις στιγμές του εγκλήματος της Τετάρτης

Βίντεο ντοκουμέντο για το έγκλημα στην Κυπαρισσία


Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Στα 3.228 τα νέα κρούσματα - 776 οι διασωληνωμένοι, 73 θάνατοι 

Folli Follie: Να δικαστεί η οικογένεια Κουτσολιούτσου για παραποιημένους ισολογισμούς ζητά η εισαγγελέας 

Μητσοτάκης: Καταφέραμε και ξεπεράσαμε το φράγμα των 2 εκατομμυρίων εμβολιασμών 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης